Signature lift peel

Ontdek de verjongende kracht van de IMAGE Skincare Signature Lift peeling - een behandeling die een hoge dosis vitamine C combineert voor een stralende, egale huid. Geschikt voor alle huidtypes, deze peeling is ontworpen om pigmentvlekken te verminderen, de huidtextuur te verfijnen en een gezonde gloed te onthullen. Een perfecte kennismaking met IMAGE Skincare en een favoriete keuze in onze Skin Clinic.

Wat houdt het in

1. Gedetailleerde huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om jouw huidtype en specifieke behoeften te bepalen.

2. Dubbele reiniging van de huid: Verwijdering van oppervlakteonzuiverheden en make-up om de huid voor te bereiden op de behandeling.

3. Voorbereiding met een prep: Een preparaat wordt aangebracht om de huid voor te bereiden en de effectiviteit van de peeling te maximaliseren.

4. Signature Lift vitamine C peeling: De peeling wordt in vier laagjes aangebracht en ingemasseerd, met een krachtige combinatie van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen voor directe celvernieuwing, hydratatie en huidverheldering.

5. Onzuiverheden verwijderen: Handmatige extractie van mee-eters en onzuiverheden om de huid helder en zuiver te maken.

6. Lichttherapie 15 minuten: Een ontspannende lichttherapiesessie om de huid te kalmeren en te stimuleren.

7. Afsluitende verzorging: Een zorgvuldig geselecteerde afsluitende verzorging om de huid te hydrateren en te beschermen na de behandeling.

Direct resultaat:

Stap naar buiten met een stralende, verjongde huid die gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Ervaar de

onmiddellijke gladheid en helderheid van jouw huid na deze verkwikkende behandeling.

Informatie

Prijs
€90
Duur van behandeling
55 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14