Deep clean up

Ontdek de diepgaande reiniging die jouw huid verdient met onze Dieptereiniging behandeling. Ideaal voor het grondig reinigen en verjongen van jouw huid.

Wat houdt het in

1. Gedetailleerde huidanalyse: Onze experts voeren een uitgebreide analyse uit om de specifieke behoeften van jouw huid te identificeren.

2. Grondige reiniging: Een diepgaande reiniging om verstopte poriën te verwijderen, overtollig talg te verminderen en onzuiverheden te elimineren.

3. Exfoliatie: Verwijdering van dode huidcellen en stimulatie van de celvernieuwing voor een gladdere, egalere huidtextuur.

4. Extractie van onzuiverheden: Handmatige of mechanische verwijdering van mee-eters, whiteheads en andere onzuiverheden voor een schonere huid.

5. Kalmerende maskerbehandeling: Een kalmerend masker om de huid te verzachten, te hydrateren en te herstellen na de diepe reiniging.

Direct resultaat:

Stap naar buiten met een gereinigd, verjongd gezicht en een fris gevoel. Klaar om te stralen?

Dit plan behoudt de focus op reiniging en verjonging, maar met meer nadruk op de diepte van de behandeling.

Informatie

Prijs
€85
Duur van behandeling
55 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14