Huidanalyse

Voordat we beginnen met een behandeling, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw huidverzorgingsdoelen, eventuele huidproblemen of zorgen, medische geschiedenis en andere relevante informatie. Dit stelt ons in staat om een behandelplan op maat voor jou te ontwikkelen en de meest geschikte behandelingen voor te stellen.

Wat houdt het intakegesprek in?

1. Bespreking van huidverzorgingsdoelen: We luisteren naar jouw wensen en doelen met
betrekking tot je huid, zoals het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van pigmentatie, enzovoort.


2. Huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit van jouw huidtype, conditie en eventuele specifieke zorgen om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.


3. Behandelplan op maat: Op basis van de informatie uit het intakegesprek en de huidanalyse, stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Resulaat

Een grondig intakegesprek stelt ons in staat om een gepersonaliseerd behandelplan voor jou te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt met onze behandelingen. We streven ernaar om jou een naadloze en plezierige ervaring te bieden, vanaf het allereerste gesprek tot en met elke behandeling die je bij ons boekt.

Informatie

Prijs
€30
Duur van behandeling
30 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14