Botox

Bij Palace Of Skin bieden we professionele en veilige Botox behandelingen aan om de tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige uitstraling te herstellen. Onze ervaren cosmetisch artsen staan klaar om je te begeleiden door het proces en de beste resultaten te garanderen.

Hoe werkt botox?

Botox, ook bekend als Botulinum Toxine, werkt door de communicatie tussen zenuwen en spieren te blokkeren. Door het injecteren van kleine hoeveelheden Botox in specifieke spieren die verantwoordelijk zijn voor dynamische rimpels, zoals fronslijnen en kraaienpootjes, wordt de spieractiviteit tijdelijk verminderd, waardoor de rimpels verzachten en de huid een gladdere uitstraling krijgt.

Toepassingen van botox

Naast het verminderen van rimpels in het gezicht, kan Botox ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het behandelen van overmatig zweten, migraine en spasticiteit in bepaalde medische aandoeningen.

Wat houdt de behandeling in

Consultatie: Tijdens een consultatie bespreken we jouw wensen, verwachtingen en medische geschiedenis. Onze arts zal het behandelgebied beoordelen en een behandelplan op maat opstellen.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de behandeling wordt het behandelgebied gereinigd en kan er een verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak te verminderen.

Markering: De arts markeert de specifieke spieren die behandeld moeten worden voor het verminderen van de rimpels.

Injectie: Met behulp van een fijne naald worden kleine hoeveelheden Botox geïnjecteerd in de gemarkeerde spieren. Het aantal injecties hangt af van de te behandelen gebieden en jouw specifieke behoeften.

Massage: Na de injecties kan de arts het behandelde gebied voorzichtig masseren om de Botox gelijkmatig te verdelen.

Nazorginstructies: Je krijgt gedetailleerde instructies voor de nazorg, waaronder het
vermijden van bepaalde activiteiten en het gebruik van medicatie om eventuele zwelling of ongemak te verminderen.

Resultaten en bijwerkingen

De resultaten van Botox zijn meestal niet onmiddellijk zichtbaar en kunnen enkele dagen tot een week duren om volledig te ontwikkelen. De resultaten houden meestal 3-6 maanden aan. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen, evenals zeldzame gevallen van hoofdpijn of tijdelijke ptosis. Bij Palace Of Skin streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en jouw zelfvertrouwen te vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te ontdekken wat Botox voor jou kan betekenen.

Voorzorgsmaatregelen

Voorafgaand aan de behandeling zal de arts jouw medische geschiedenis beoordelen en eventuele risicofactoren bespreken. Het vermijden van bloedverdunnende medicijnen en alcohol in de dagen voorafgaand aan de behandeling kan helpen om het risico op bijwerkingen te verminderen.

Informatie

Botox voor 1 zone
€140
Botox voor 2 zones
€200
Botox voor 3 zones
€300

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14