Pascaud contour

De pascaud contour behandeling is ontworpen om op een niet-chirurgische wijze mooiere lichaams- en gezichtscontouren te creëren. Met behulp van geavanceerde technologieën worden verschillende problemen aangepakt, waaronder vetophopingen, rimpels, acne en littekens. De behandeling combineert vier krachtige technieken - softlaser, led, radiofrequentie en vacuüm massage - om tegelijkertijd op meerdere niveaus te werken.

Wat houdt het in?

Consultatie en Analyse: Tijdens een consult bespreken we jouw specifieke wensen en doelen. We voeren een grondige analyse uit om het geschikte behandelplan te bepalen.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de behandeling wordt het behandelgebied gereinigd en gemarkeerd voor precisie.

Uitvoering van de Behandeling: De Pascaud contour behandeling begint met de toepassing
van de vier technieken – softlaser, led, radiofrequentie en vacuüm massage – die gelijktijdig worden toegepast om de gewenste resultaten te bereiken.

Resultaten en Nazorg: Na de behandeling ontvang je uitgebreid nazorgadvies om de beste resultaten te behalen. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om de behandeling in kuurverband te ondergaan.

De pascaud contour behandeling biedt een veilige en effectieve oplossing voor het verbeteren van lichaams- en gezichtscontouren, met zichtbare resultaten in kuurverband.

Informatie

Duur
20 – 60 min
Buik, armen en rug
€80
Benen
€99
Volledig lichaam (benen en buik)
€140

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14