Gummy smile

Wat is een gummy smile behandeling?

Botox kan gebruikt worden om een gummy smile te verminderen. Een gummy smile verwijst naar een glimlach waarbij te veel tandvlees zichtbaar is. Botox wordt geïnjecteerd in de spieren rond de bovenlip, waardoor deze spieren ontspannen en de bovenlip niet te ver omhoog trekt bij het glimlachen. Hierdoor wordt de hoeveelheid zichtbaar tandvlees verminderd en ontstaat er een evenwichtiger glimlach.

Behandeling

Eerst vindt er een consultatie plaats om te verwachten te bespreken en kijken naar wat mogelijk is. Als de gummy smile wordt veroorzaakt door een overactieve bovenlip, kan een behandeling met botox worden overwogen. Hierbij wordt een kleine hoeveelheid botox geïnjecteerd in de spieren rond de bovenlip om de spieractiviteit te verminderen en zo het verheffen van de bovenlip te verminderen.

Informatie

Prijs
€80
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

Na de behandeling zal er een herstelperiode zijn, waarbij je mogelijk enkele dagen tot weken je mond moet ontzien en voorzichtig moet eten en drinken. Het is ook belangrijk om de instructies van de tandarts of specialist op te volgen met betrekking tot mondverzorging en eventuele medicatie.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14