Gelaatsverzorging

Kennismakingsgezichtsverzorging voor een Stralende Huid


Welkom bij onze exclusieve kennismakingsgezichtsverzorging, waar we streven naar een gezonde, stralende huid. Deze sessie is ontworpen om uw huid te analyseren, reinigen en voeden, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen opstellen dat perfect past bij uw unieke behoeften.

Stap 1: Huidanalyse
Onze ervaren huidspecialisten zullen beginnen met een grondige analyse van uw huidtype en -conditie. Hierbij wordt gekeken naar hydratatie, gevoeligheid, poriegrootte en eventuele specifieke zorgpunten die u wilt bespreken.

Stap 2: Reiniging
Na de analyse volgt een zorgvuldige reiniging om onzuiverheden, make-upresten en overtollig talg te verwijderen. We maken gebruik van milde, huidvriendelijke producten die de natuurlijke balans van uw huid respecteren.

Stap 3: Voeding
Onze voedende behandeling is gericht op het revitaliseren van uw huid met hoogwaardige ingrediënten. We passen de producten aan op basis van uw huidtype en behoeften, zodat uw huid de optimale voeding krijgt.

Stap 4: Behandelplan opstellen
Na de gezichtsverzorging zullen we in overleg met u een behandelplan opstellen. Dit plan omvat aanbevolen behandelingen, thuisverzorging en eventuele specifieke aandachtspunten. Ons doel is om samen met u een routekaart te creëren voor een gezonde, stralende huid op de lange termijn.

Wat is microneedling?

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt, met als doel om het collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet. Denk aan de beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens of rimpels of fijne lijntjes, maar ook bij hyperpigmentatie en rosacea. De deze intensieve huidbehandeling wordt de huidstructuur sterker, weerbaarder, soepeler en steviger.

Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlak intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Hoe werkt een microneedling behandeling?

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een speciale handzame ‘Dermapen’. Deze pen heeft een (wegwerp) opzetkop met zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid waar zij minuscule gaatjes maken en zorgen voor lichte ‘beschadigen’ in de lederhuid. Hierdoor wordt de celdeling gestimuleerd en de aanmaak collageen en elastine toeneemt. De huid wordt sterker, weerbaarder, soepeler, egaler van kleur en zorgt voor een jonge en frisse uitstraling.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren. De behandeling is in sommige gevallen ook goed te combineren met een peeling.

Huidreactie:
De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageenvorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Het advies vanuit ons is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zodat wij in een korte periode alles uit je huid kunnen halen!

Indicaties voor de Dermapen:

De microneedling behandelingen met de Dermapen die wij in onze kliniek uitvoeren zijn zeer geschikt voor de volgende indicaties:

Rimpels worden minder diep Huidtoon egaliseren

Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen Verminderen/verhelderen van pigmentvlekken Vermindering van couperose en rosacea
(Acné)littekens worden oppervlakkiger

Verfijning van grove poriën Een mooie gezonde glow Striae

Alle stappen tijdens een microneedling behandeling

Stap 1:
Er vindt altijd eerst een consult plaats met de huidtherapeut. Tijdens dit eerste consult worden de verschillende methodes, uw wensen en de realistische resultaten besproken. Omdat de huidstructuur van persoon tot persoon verschilt en anders reageert, stellen de huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan voor u op.

Stap 2: Voorbereiding
Om bijwerkingen zoals pigmentvlekken of huidirritatie te voorkomen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden: Vermijdt de zon/zonnebank voor tenminste 3 weken vóór de behandeling. Bij een zongebruinde huid zijn de pigmentcellen nog erg actief, waardoor er pigmentverschuiving kan plaats vinden. Het is belangrijk om de huid voor te bereiden met producten met intensieve werkstoffen. Voorafgaand van de behandeling zal er voorbereid worden

Stap 3: De behandeling – Microneedling
U neemt plaats in de behandelstoel. Uw huid wordt vooraf gereinigd met een reinigingsgel. Vervolgens brengt de huidtherapeut een tussenstof aan (hyaluronzuur) op de huid. Met de ’Dermapen’ gaan we per zone over de huid. Dit zal in banen gedaan worden, of met roterende bewegingen. De behandeling kan op bepaalde gebieden anders aanvoelen. Meestal is het voorhoofd wat gevoeliger dan op de wangen. Dit kan komen door het onderliggend botweefsel. Na de behandeling zal de huidtherapeut een kalmerend en herstellende crème aanbrengen.

Stap 4: Na de behandeling
De huid kan na de behandeling enigszins gevoelig, rood en licht gezwollen zijn. Dit is normaal en zal in de meeste gevallen geen hinder geven. Vermijd bloostelling aan zonlicht/zonnebank tenminste 6 weken na iedere behandeling. Wanneer u naar buiten gaat adviseren wij om uw huid meerdere keren per dag in te smeren met een zonnebrandcrème met een hoge SPF factor.

Ook is het is van belang dat u uw huid na de behandeling behandeld met de voorgestelde crèmes voor een zo’n optimaal mogelijk resultaat.
Deze behandeling ondergaan?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Dermapen voor jouw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De Dermapen4 microneedling behandeling is een effectieve, veilige, populaire en minimaal invasieve behandeling waarbij je een breed scala aan huidproblemen kunt behandelen en dit beperkt zich niet alleen tot het behandelen van alleen lijntjes en rimpels.

Er is veel informatie en vooral veel verkeerde informatie op het internet te vinden over microneedling, waardoor het moeilijk is om feiten van fictie te scheiden en een juiste keuze te kunnen maken. Dermapen gaat verder dan alleen de aannames, verschillende meningen en veelal fabeltjes die vertelt worden. Wij baseren onze stelling op basis van feiten en real-life resultaten.


Wat is Dermapen Microneedling? 

De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.
De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.
De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.
Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.
Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is. Als je echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om de alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer kwaad aanrichten dan goed doen.

Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.
“Vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen uitgevoerd in combinatie met Dp Dermaceuticals en de bijbehorende protocollen.

Wat is een Mesopeeling?

Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

In de optimale situatie vernieuwt onze huid zich op natuurlijke wijze om de 28 dagen. Naarmate we ouder worden en door verschillende levensfasen gaan zoals bijvoorbeeld adolescentie, zwangerschap of de menopauze kan dit proces worden verstoord of vertraagd. Het effect op de huid hiervan kan bijvoorbeeld acné, een glimmende huid, grove poriën, rimpels, doffe teint of pigmentvlekken zijn. Met een chemische peeling kunnen we dit verbeteren.

De Mesopeel van Mesoestetic heeft een groot aantal medische peelingen die variëren van mild tot intensief. Op deze manier is er voor ieder huidtype en iedere huidindicatie een geschikte peeling.

Welke soorten Mesopeelings zijn er?

Glycolic Peel (Intensieve anti-aging) Glycolzuurpeeling
Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Concentratie: 35% en 70% Geschikt voor de, pigmentatieproblemen, acne littekens en antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de cel vernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verminderen.
Geschikt voor ieder huidtype (behalve de donkere huidtypes).

Lactic Peel (Anti-aging)
Een melkzuurpeeling die zorgt voor de stimulatie van de collageen- en elastinevezels waardoor deze behandeling zeer geschikt is voor de behandeling van de eerste tekenen van huidveroudering. Geschikt voor ieder huidtype (speciaal voor gevoelige zones, droge, fijne en/of doffe huid), Couperose en rosacea. Concentraties: 30% en 40%. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt.

Salicylic Peel (Acne)
Geschikt voor de vette, acné-gevoelige huid. Salicylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van een acné (gevoelige) huid en bestrijdt grove poriën. Daarnaast werkt een salicylzuurpeeling op beginnende huidveroudering en rimpels. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën. Concentraties: 10% en 20%. Geschikt voor: Controleren van de talg afscheiding, grove poriën, egaliseren teint, oppervlakkige acné littekens en lichte acné

Mesopeel Mandelic (Acné, pigmentatie)
Geschikt voor een vette, seborroïsche huid. Amandelzuurpeeling is speciaal voor de verslapte, vette, acné en hypergepigmenteerde huid die tekenen van huidveroudering vertoont.
Concentraties: 30% en 40%. Geschikt voor: controleren talg afscheiding, verkleinen verwijde poriën en egaliseren teint

Mesopeel Melanostop (Hyperpigmentatie)

Indicatie: Melasma, hyperpigmentatie en huidveroudering
Omschrijving: De melanostop peeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor: oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproetjes en doffe huid met een oneffen teint

Mesopeel Azelan (Acne)
Mesopeel azelan is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, verminderd grove poriën en bestrijdt huidveroudering. Geschikt voor|: Alle vormen van acné, oppervlakkige acné-littekens, oppervlakkige pigmentvlekken door acné, littekens en rosacea

Mesopeel TCA 15% (Anti-aging en diepe vlekken)
Trichloorazijnzuurpeeling. Aangewezen bij de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, dankzij zijn regenererende en herstellende actie. Verzacht de huidoneffenheden van de acné- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en vervaagt diepe en oppervlakkige rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III. Mesopeel_TCA Soft aan 15% laat de peeling toe te in de diepte te reageren en behandelt heel efficiënt diepe rimpels en huidvlekken.

Inhoud Mesopeel peeling behandeling:

Reiniging van de huid
Voorbereiding op de peeling
Aanbrengen peeling vloeistof
Neutraliseren van de peeling
Onzuiverheden verwijderen
Crystal Fiber vliesmasker, Anti stress masker of Retinol spray Afsluitende verzorgingt
Thuisadvies

Dieptewerking van de Mesopeel

Elke Mesopeel heeft zijn eigen dieptewerking. Des te dieper de peeling in de huid komt, des te intensiever hij werkt. De diepe peelings mogen alleen door artsen uitgevoerd worden.

Stratum Corneum : is de bovenste laag van de epidermis (opperhuid) Basale laag : is de onderste laag van de epidermis (opperhuid) Papillaire Dermis : is de bovenste laag van de dermis (lederhuid) Reticulaire Dermis : is de onderste laag

van de dermis (lederhuid) Mesopeel dieptewerking

Wat is een Bindweefsel Facial?

De Bindweefsel Facial bestaat uit verschillende stappen. Er wordt gestart met een milde chemische peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals: melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Dit resulteert in algehele verbeterde structuur van de huid. Na de chemische peeling zal een bindweefselmassage worden uitgevoerd op het gezicht.

Een bindweefselmassage is een effectieve behandeling voor je gezicht. Door de gezichtsspieren intensief te masseren wordt de doorbloeding in je gezicht gestimuleerd. Hierdoor verbetert niet alleen je huidstructuur, je zorgt met een gezichtsmassage ook voor huidverjonging!

HOE WERKT DE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT?

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd – vandaar de naam Passage Massage – en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti- aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt. HOE SNEL ZIE JE RESULTAAT NA DE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT?

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. We bieden deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes behandelingen.

Wat kunnen wij behandelen?

• Fijne lijntjes en beginnende rimpels (anti-aging) • Littekens
• Slecht doorbloede huid
• Gedehydrateerde huid

Wanneer mag ik niet worden behandeld?

• Algehele malaise
• Hartklachten
• Bloedziekte/hemofillie
• Bloeddrukproblemen
• Gebruik van corticosteroïden/prednison
• Zwangerschap
• Gebruik van bloedverdunners
• Defecte huid
• Actieve ontstekingen
• Ziekte met hoge koorts
• Ernstige neurologische aandoeningen (relatieve contra-indicatie)

• Kwaadaardige tumoren (in overleg met behandeld arts)

Behandelmethoden:
Voor de eerste behandeling krijg je een intakegesprek en zullen er foto’s gemaakt worden. Deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Op basis van het samen besproken behandeldoel zullen wij een behandelplan opstellen wat afgestemd is op jouw huidtype. De huid zal worden gereinigd. Tijdens de behandeling voert de behandelaar diepe massagetechnieken uit waarbij de huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken om zo de doorbloeding te stimuleren en verbeteren.

Transformeer je huid van dof naar stralend met onze Signature Vitamin C Facial.

Transformeer je huid van dof en vermoeid naar helder en stralend! Deze Signature- gezichtsbehandeling, geïnspireerd op Italië, gebruikt vitamine C om de huid te doordrenken met energie en vitaliteit voor een helderdere teint. Bestrijd schade door vrije radicalen, stimuleer de productie van collageen en verkrijg antioxidantbescherming die de algehele gezondheid van de huid zal verbeteren. Deze gezichtsbehandeling helpt ook de huid te verzachten en uitdroging te voorkomen.

Vitamine C helpt tekenen van veroudering te bestrijden, terwijl het de huid energie geeft en helderder maakt
Bestrijd vrije radicalen terwijl je collageen stimuleert
Boost de jeugdigheid van de huid

De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe cel vernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centella stamceltechnologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De Peeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid en onzuiverheden. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

Inhoud behandeling

  • –  Reinigen

  • –  Diepte reiniging

  • –  Epileren

  • –  Ontsmetten van het gezicht

  • –  Signature Peeling 4 lagen

– Laag 1: Vitamine C peeling aanbrengen
– Laag 2: Ageless Total Resurfacing Mask
– Laag 3: Nogmaals vitamine C peeling aanbrengen – Laag 4: Vital C Hydrating Enzyme Masque
– Decolleté- schoudermassage
– Oog & dagverzorging
– Verwijderen van onzuiverheden
– 25% Hyaluronic Serum
– Thuisadvies

Quatre Saisons Skincare heeft diverse peelings die een positieve werking hebben op het verouderingsproces van de huid, pigmentatie problemen en acné. De peelingen zijn ook mooi als je de huid goed wilt onderhouden. Vooral de Signature Facelift (vitamine C peeling) is daarvoor een mooie behandeling. Tevens is hij mooi om te starten met peeling behandelingen omdat hij de mildste is van Quatre Saisons Skincare.
Quatre Saisons SKINCARE SIGNATURE FACELIFT IS GESCHIKT VOOR:
• Alle huidtypen
• Ook voor gevoelige huidtypen
• Egaliseren van de huid
• Droge en vochtarme huid
• Rosacea
• Als boost
WERKSTOFFEN IN DE SIGNATURE FACELIFT PEELING:
Tijdens deze peeling behandeling gebruiken we de volgende werkstoffen:
• Hoge dosis vitamine C
• Fruitenzymen
• Hyaluronzuur
• Aloe vera gel
HET BESTE RESULTAAT
Om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om naast de peeling behandelingen thuis de producten van Image Skincare te gebruiken. Hierover krijg je advies tijdens de behandeling.
PEELING IN EEN KUUR
Optioneel: om het beste resultaat te krijgen is het belangrijk om een kuur van ongeveer 6 behandelingen te volgen, met telkens een tussenpose van 2 weken. Tijdens de kuur stappen we langzaam over naar sterkere peelings van Image Skincare .

Acné behandeling
De Acné behandeling is een gelaatsverzorging voor de vette, onzuivere acne huid, ontstekingen, roodheid en vermoeide huid

WAT IS ACNE EN HOE ONTSTAAT HET?

Acne – ook wel acne vulgaris genoemd – is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. Patiënten die last hebben van de huidaandoening bestempelen acne zelfs als een van de vervelendste huidproblemen. We spreken van acne wanneer de poriën zijn verstopt met talg,

bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

Het is goed om te weten dat iedereen talg en talgklieren heeft. De huid bevat ongeveer vijftien talgklieren per vierkante centimeter. Deze klieren produceren talg om de huid soepel te houden. Bij een overmatige talgproductie raken de openingen van de haarzakjes waar het talg in uitkomt verstopt, waardoor acne ontstaat. Vrijwel iedereen krijgt in zijn jeugd te maken met deze huidaandoening, maar ook veel volwassenen kampen met het huidprobleem. De heftigheid van acne varieert echter per persoon: de een heeft slechts een paar onopvallende pukkeltjes, terwijl de ander een uitgebreide aandoening heeft waarbij er puistjes ontstaan op de neus, het voorhoofd en de wangen. Deze pukkels en puistjes kunnen ook op de rug, schouders, hals en nek voorkomen. Tevens kunnen er pustels en infiltraten in de huid ontstaan die vrij pijnlijk en groot kunnen zijn.

DIEPTEREINIGING

Het accent van een acne behandeling door de huidtherapeut ligt op het manueel reinigen van de huid. Hierbij worden blackheads en whiteheads (mee-eters) verwijderd met behulp van een dun, klein naaldje. Het doel van de dieptereiniging is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen. Nadat de acne verminderd of verholpen is, kunnen er in enkele gevallen wat littekentjes achterblijven of is er een grove huidstructuur te zien. Deze littekens kan de huidtherapeut ook behandelen met een van onderstaande behandelingen

CHEMISCHE PEELING

Een chemische peeling verwijdert de bovenste huidlaag en werkt antibacterieel en ontstekingsremmend. Een diepe peeling is zeer geschikt voor het behandelen van acnelittekens. De gehele bovenste huidlaag wordt vernieuwd en werkt op collageen en elastine aanmaak. De hersteltijd van een diepe peeling is enkele dagen.

MICRODERMABRASIE

Door middel van kristallen wordt bij microdermabrasie de bovenste huidlaag – bestaande uit dode en oude huidcellen – verwijderd. Met deze methode kan de huid (in tegenstelling tot bij de peeling) plaatselijk en intensief behandeld worden.

Resultaat na de behandeling
Duidelijke verbetering van de huidconditie. Minder kans op ontstekingen door de versterking van huidstructuur. De Huid krijgt een frisse, zuivere en matte uitstraling

De behandeling gaat als volgt

 • –  Huidanalyse

 • –  Dieptereining

 • –  Chemische Peeling

 • –  onzuiverheden verwijderen

 • –  reinigende crème masker

 • –  Dagverzorging/ serum

 • –  Nabehandeling

DE DUUR VAN DE BEHANDELING

De duur van de behandeling is afhankelijk van het verloop van het genezingsproces. Tijdens het consult zal de dermatoloog of huidtherapeut een indicatie geven van de duur van de behandeling en wanneer je weke resultaten mag verwachten

Transformeer je huid van dof naar stralend met onze Signature Vitamin C Facial.

Transformeer je huid van dof en vermoeid naar helder en stralend! Deze Signature- gezichtsbehandeling, geïnspireerd op Italië, gebruikt vitamine C om de huid te doordrenken met energie en vitaliteit voor een helderdere teint. Bestrijd schade door vrije radicalen, stimuleer de productie van collageen en verkrijg antioxidantbescherming die de algehele gezondheid van de huid zal verbeteren. Deze gezichtsbehandeling helpt ook de huid te verzachten en uitdroging te voorkomen.

–  Vitamine C helpt tekenen van veroudering te bestrijden, terwijl het de huid energie geeft en helderder maakt
–  Bestrijd vrije radicalen terwijl je collageen stimuleert
–  Boost de jeugdigheid van de huid

Deze facial is een energie boost voor de huid vanwege de pure Vitamine C in de behandeling. De ingrediënten in deze facial bestrijden vrijeradicalen en stress die de huid doen vermoeien. Ook ondersteunt deze behandeling je huid in Healthy-Aging. Zo help je de huid voorkomen dat deze ouder wordt.

Inhoud behandeling

–  Reinigen
–  Diepte Reiniging
–  Verwijderen van onzuiverheden
–  Pure Vitamine C scrub
–  Peeling
–  15 % Vitamine C Serum
–  Alginaat Masker
–  Serum
–  Dagverzorging
–  Thuisadvies

Voordelen van vitamine C voor de huid

–  Vervagen van zichtbare schade door de zon en oppervlakkige pigmentvlekken.
–  Een doffe, vlekkerige huid verfrissen.
–  Het is een krachtige antioxidant: de huid wordt beschermd tegen irritatie,

ontstekingsreacties en vervuiling.

–  Verbetert het natuurlijke genezingsproces, waardoor rode vlekken na puistjes vervagen.
–  Verhoogt werkzaamheid van een zonnebrandproduct en biedt de huid een betere

bescherming tegen UV-straling.

Deze peeling is geschikt voor:

–  Alle huidtypes
–  Droge huid
–  Grauwe huid / vermoeide huid
–  Vochtarme huid
–  Rokershuid
–  Vette huid
–  Rosacea
–  Zwangerschapsmasker