Lichaamsbehandeling

Verzorging van top tot teen

In onze kliniek bieden we een uitgebreide reeks lichaamsbehandelingen aan die gericht zijn op het verzorgen en verfraaien van uw lichaam. Onze behandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u te helpen ontspannen, verjongen en stralen.

Onze behandelingen:

  • Maderotherapie
  • Lymfedreinage
  • Massage
  • Rug facial
  • Waxen

 

Waar schoonheid en welzijn samenkomen

In de rustgevende omgeving van onze kliniek kunt u zich ontspannen en genieten van een moment van rust. Ons doel is niet alleen om u op korte termijn te laten stralen, maar ook om duurzame schoonheid te bevorderen. Met een holistische benadering van wellness zorgen onze behandelingen voor een verbetering van zowel uw uiterlijk als uw algehele welzijn. Kies voor een ervaring die gericht is op uw volledige comfort en tevredenheid. Neem contact op om uw lichaamsbehandeling te boeken en ontdek hoe we u kunnen helpen uw beste zelf naar voren te brengen.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14