Neuspuntlift

Wat is een neuspuntlift behandeling met botox ?

Een neuspuntlift behandeling met botox is een cosmetische procedure waarbij botox-injecties gebruikt worden om de neus te veranderen en een liftend effect te creëren aan de punt van de neus. Door botox in bepaalde spieren rondom de neus te injecteren, kan de neus tijdelijk gereviseerd worden zonder dat er een chirurgische ingreep nodig is.

Behandeling

Eerst heb je een consultatie met een gespecialiseerde arts, waarbij je neus wordt beoordeeld en je verwachtingen worden besproken. Tijdens de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht op het gebied rondom de neuspunt om ongemak te minimaliseren. Vervolgens worden botox-injecties toegediend om de spieren te ontspannen en de neuspunt te liften. Na de behandeling kan er sprake zijn van roodheid, zwelling en blauwe plekken, maar deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen.

Informatie

Prijs
€100
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

De nazorg van een botox behandeling is van groot belang voor een succesvolle uitkomst. Na de behandeling is het essentieel om de volgende instructies op te volgen:


Vermijd lichamelijke inspanning en activiteiten die zware druk op het gezicht uitoefenen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Dit kan onder andere het dragen van een zonnebril of duiken in een zwembad omvatten.

Probeer gedurende de eerste 4 uur na de behandeling niet te liggen, buigen of voorover te buigen. Dit vermindert het risico op migratie van de botox, wat ongewenste effecten kan veroorzaken.

Raak de behandelde gebieden niet aan en vermijd wrijven of masseren van het gezicht gedurende de eerste 24 uur.

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Gebruik indien nodig een breed-spectrum zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om bescherming te bieden.

Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicijnen, zoals aspirine of ibuprofen, gedurende 24 uur na de behandeling. Dit kan het risico op blauwe plekken verminderen.

Bezoek na 2 weken een follow-up afspraak om de resultaten te evalueren en eventuele aanpassingen aan te brengen indien nodig.

Door zorgvuldig de nazorginstructies op te volgen, kan de duur en effectiviteit van de botox behandeling worden geoptimaliseerd. Neem bij twijfel of problemen altijd contact op met de behandelend arts of specialist.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14