Mesotherapie

Mesotherapie is een niet-invasieve cosmetische behandeling die gericht is op huidverjonging en het herstel van de huid. Het is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging en het herstel van de huid, die een natuurlijke uitstraling en verbeterde huidkwaliteit biedt zonder chirurgie of invasieve procedures. Hieronder volgt een uitgebreide uitleg over mesotherapie

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een behandeling waarbij kleine hoeveelheden natuurlijke extracten, vitamines,
mineralen en andere actieve ingrediënten rechtstreeks in de middelste laag van de huid worden geïnjecteerd. Deze cocktail van voedingsstoffen stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, verbetert de hydratatie en stimuleert de collageen- en elastineproductie.

Hoe werkt mesotherapie?

Tijdens een mesotherapiebehandeling worden micro-injecties van de aangepaste cocktail van
voedingsstoffen in de huid geïnjecteerd met behulp van een fijne naald of een speciale injectietechniek. Deze voedingsstoffen werken op cellulair niveau om de huid te hydrateren, de
huidstructuur te verbeteren, de elasticiteit te vergroten en de teint te verhelderen.

Toepassingen van mesotherapie

Mesotherapie kan worden gebruikt voor een breed scala aan huidaandoeningen en -problemen, waaronder huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, droogheid, pigmentatieproblemen, acne littekens, cellulitis en haaruitval.

Wat houdt het in?

Consultatie: De behandeling begint met een consultatie waarin jouw huidconditie wordt
beoordeeld en jouw specifieke behoeften worden besproken.

Behandelplan op maat: Op basis van de evaluatie zal de cosmetisch arts een behandelplan op maat opstellen dat is afgestemd op jouw huidtype en specifieke zorgen.

Mesotherapie-sessie: Tijdens de behandeling worden de aangepaste voedingsstoffen rechtstreeks in de huid geïnjecteerd met behulp van een fijne naald of een speciale injectietechniek.

Nazorg: Na de behandeling kunnen er lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon en intensieve lichamelijke activiteit gedurende de eerste dagen na de behandeling te vermijden.

Resultaten en duurzaamheid

De resultaten van mesotherapie zijn meestal geleidelijk zichtbaar naarmate de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Een volledige behandeling bestaat meestal uit meerdere sessies, met tussenpozen van enkele weken, voor optimale resultaten. De resultaten zijn over het algemeen langdurig, maar periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Informatie

Per sessie
€175
Kuur van 3 keer
€510

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14