Oxygeneo

Oxygeneo

Geneo is de enige gezichtstechnologie die een natuurlijk oxygenatieproces in uw huid op gang brengt – op zachte wijze worden de ideale omstandigheden gecreëerd om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren. Krijg onmiddellijke, langdurige resultaten. Elke leeftijd, elk huidtype, elk seizoen.

GEAVANCEERDE OXYGENATIETECHNOLOGIE

Geneo’s gepatenteerde oxygenatietechnologie werkt als een katalysator om het zuurstofgehalte van het lichaam op natuurlijke wijze te verhogen, waardoor de actieve ingrediënten tijdens de gehele behandeling dieper worden opgenomen.

GEPERSONALISEERDE BEHANDELINGEN

Met zes beschikbare behandelingen is er een oplossing voor alle huidverzorgingsbehoeften van uw cliënten. Elke behandeling is samengesteld met natuurlijke, zeer effectieve ingrediënten om specifieke problemen aan te pakken, die tijdens de behandeling in de huid worden opgenomen.

NUL DOWNTIME

Geneo’s unieke proces revitaliseert de huid met natuurlijke en effectieve ingrediënten en zorgt voor een frisse, stralende huid. Een perfecte aanvulling op gedenkwaardige gebeurtenissen in het leven of een snelle behandeling tijdens je lunchpauze.

DE KRACHT VAN DE OXYPOD

Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om een zachte, niet-invasieve peeling te creëren, terwijl ze zuurstof in de huid brengen. Geneo OxyPods bevatten ingrediënten in hun slapende staat, die krachtiger zijn dan in serumvorm. Alle OxyPods zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen, parabenen en gluten, en tevens veganistisch en niet getest op dieren.

GLOED VAN TOP TOT TEEN

Geneo is niet alleen voor je gezicht! Doelgerichte ingrediënten in elke behandeling helpen bij de behandeling van lichaamsacne, verzachten keratosis pilaris, reguleren de olieproductie, verzachten fijne lijntjes, bereiden je voor op spray tans en meer.

OXYGENATIE & EXFOLIATIE

Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om de huid zachtjes te scrubben en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, die

ideale omstandigheden creëert om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

ONTSTOPT DE PORIËN EN MAAKT DE TEXTUUR GLAD
Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om een zachte, niet-invasieve peeling te creëren, dode cellen te verwijderen en verstopte poriën vrij te maken.

verstopte poriën, waardoor een gladdere teint zichtbaar wordt.

BEREIDT DE HUID VOOR OP MAXIMALE OPNAME VAN INGREDIËNTEN
Gepatenteerde oxygenatietechnologie zet het lichaam aan tot een natuurlijke verhoging van het zuurstofgehalte, waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

NATUURLIJKE, ZEER EFFECTIEVE INGREDIËNTEN
Elke Geneo OxyPod is geformuleerd met actieve ingrediënten in hun slapende staat, wat krachtiger is dan in serumvorm.

BEVORDERT CELHERSTEL EN REGENERATIE
Een natuurlijke reactie op het verhoogde zuurstofgehalte van de huid.

STIMULATEERT MICROCIRCULATIE Brengt bloed en voedingsstoffen naar het huidoppervlak.

Ultrasone golven creëren microtrillingen die de huid onmiddellijk gladstrijken en de doorlaatbaarheid van de beschermlaag van de huid vergroten, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen.

DE VOORDELEN

VERHOOGDE PRODUCTOPNAME
Verhoogt de doorlaatbaarheid van de beschermlaag van de huid, waardoor actieve ingrediënten beter worden opgenomen.

NATUURLIJKE, ZEER EFFECTIEVE INGREDIËNTEN
Geneo Serums zijn samengesteld met actieve ingrediënten, gericht op specifieke huidproblemen.

VERBETERDE DOORBLOEDING
Geeft een verwarmende, kalmerende sensatie om de bloedcirculatie te stimuleren en gladmakende resultaten te leveren.

VERZACHT FIJNE LIJNTJES
Hydrateert tussen de huidlagen voor een voller en gladder effect.

MINIMALISEERT PORIËN
Brengt ingrediënten dieper in de zuurstofrijke huid om het volume te vergroten en de oppervlaktestructuur te verbeteren, waardoor de huid soepeler wordt.

Een ontspannende, handsfree massage geeft het gezicht vorm en zorgt voor onmiddellijke vermindering van roodheid en wallen, terwijl de actieve ingrediënten van Geneo nog dieper in de huid doordringen.

.

DE VOORDELEN

GEEN DAGTIJD Vermindert roodheid en wallen.

ONMIDDELLIJKE & LANGDURIGE RESULTATEN
Stimuleert collageen en verbetert de doorbloeding, zodat je dagenlang vol en stralend blijft.

VERLICHT SPIERSPANNING
Maakt strakke gezichts- en kaakspieren los voor een meer algemene, frisse uitstraling.

GENEO BALANS
Geneo Balance is het beste voor de vette, naar acne neigende huid. Het gebruikt antibacteriële ingrediënten om onzuiverheden te verwijderen, acne te bestrijden en de olieproductie te minimaliseren.

BALANCE OXYPOD HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om de huid zachtjes te exfoliëren en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

BAMBOE HOUTSKOOL
Absorbeert vuil, olie en verontreinigende stoffen om de huid te zuiveren en acneveroorzakers te verwijderen.

CAMU-CAMU-EXTRACT
Geeft een boost aan vitaminen en antioxidanten om schade door UVA- en UVB-stralen te helpen voorkomen en pigmentatie veroorzaakt door acne te verminderen.

MANDELZUUR
Maakt de banden van dode huidcellen los om zachtjes te scrubben, de huidskleur te egaliseren en pigmentatie te verminderen.

BALANS SERUM HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo Serums bevatten zeer effectieve, natuurlijke ingrediënten die voor elke Geneo behandeling zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze ingrediënten worden in de pas geoxydeerde en geëxfolieerde huid gebracht met de ultrasone en massagetechnologieën.

WILGENHOUT
Een natuurlijke vorm van salicylzuur die wordt gebruikt om dode huidcellen af te voeren, roodheid en ontstekingen te verminderen en acne te behandelen.

_______________________________________________________________________________________

KOJIKZUUR
Bevat huidverlichtende en antimicrobiële eigenschappen om schade door zonnevlekken en pigmentatie veroorzaakt door acne te verminderen.

HEERMOES-EXTRACT
Bevat antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen om acne te verminderen en irritatie te verzachten.

HUIDVERZORGINGSPROBLEMEN

ACNEGEVOELIGE HUID
Behandelt effectief milde tot matige acne bij vette huidtypes en minimaliseert het ontstaan van acnelittekens.

VETTE HUID
Reguleert de olieproductie en absorbeert onzuiverheden die acne veroorzaken.

VERSTERKTE PORENMindert het ontstaan van poriën en verfijnt de textuur.

GENEO DETOX
Geneo Detox behandelt en beschermt de huid om haar te beschermen tegen omgevingsfactoren, irriterende stoffen en allergenen.

DETOX OXYPOD HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om de huid zachtjes te exfoliëren en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

GROENE THEE-EXTRACT
Bevat ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen om UV-schade en fototoxiciteit te herstellen.

KOPERGLUCONAAT
Helpt schade door omgevingsstress te voorkomen en stimuleert de collageensynthese en de regeneratie van huidcellen.

MARULA OLIE
Helpt vrije radicalen te bestrijden en helpt huidbeschadiging door UV-stralen en vervuiling tegen te gaan…

CALAMINE
Een conditioner die irritatie bij een rode of gevoelige huid verlicht.

DETOX SERUM HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo Serums bevatten zeer effectieve, natuurlijke ingrediënten die voor elke Geneo behandeling zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze ingrediënten worden in de pas geoxydeerde en geëxfolieerde huid gebracht met de ultrasone en massagetechnologieën.

_______________________________________________________________________________________

GORGONENEXTRACT
Verzacht irritatie en helpt tekenen van veroudering te verminderen.

EXTRACT VAN WITTE WATERLELIE
Een gladmakend en mosituriserend ingrediënt dat helpt de celvernieuwing in balans te brengen en toxines te elimineren om een helderdere, meer gelijkmatige huidskleur te onthullen.

PAARDENSTAARTEXTRACT
Bevat antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen om acne te verminderen en irritatie te verzachten.

HUIDVERZORGINGSPROBLEMEN

BLOOTSTELLING AAN HET MILIEU
Behandelt en beschermt de huidbarrière tegen tekenen van veroudering veroorzaakt door omgevingsstress, UV-stralen, vervuiling en externe allergieën.

GEVOELIGE HUID
Milde behandeling met antioxidanten en kalmerende ingrediënten om ontstekingen en roodheid bij elk huidtype te verminderen.

ACNE
Behandelt acne bij droge en gemengde huidtypes veroorzaakt door omgevingsfactoren, stress, voeding en hormonen.

GENEO GLAM
Geneo Glam voorkomt en vermindert de eerste tekenen van veroudering en versterkt de huidbarrière om verlies van collageen en vocht te voorkomen en een soepelere textuur te onthullen.

GLAM OXYPOD HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om de huid zachtjes te scrubben en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

GOUDEN VLAKKEN
Verhoogt de elasticiteit van de huid en helpt verlies van collageen te voorkomen om de huid zichtbaar voller, lichter en steviger te maken.

ZIJDE AMINOZUREN
Versterkt de huidbarrière, hydrateert en versnelt de celfunctie om tekenen van veroudering zichtbaar te helpen verminderen.

KOPER
Een krachtige ontstekingsremmer en antioxidant die betrokken is bij de collageensynthese, de behandeling van littekens of pigmentatie, het verzachten van fijne lijntjes en de regeneratie van de huid, en die schade door extrinsieke stressfactoren/verontreinigende stoffen tegengaat.

_______________________________________________________________________________________


GLAM SERUM HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo Serums bevatten zeer effectieve, natuurlijke ingrediënten die voor elke Geneo behandeling zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze ingrediënten worden in de pas geoxydeerde en geëxfolieerde huid gebracht met behulp van ultrasone en massagetechnologieën.

ROZEHIP OLIE
Bevat een schat aan essentiële vetzuren, die de huidcelwanden sterk houden, het vochtgehalte op peil houden, de collageenregeneratie bevorderen, de huid verstevigen, de huidtint egaliseren en littekens vervagen.

MARULA OLIE
Bevat antioxidanten, aminozuren en essentiële vetzuren om de huid te hydrateren, fijne lijntjes glad te strijken en vrije radicalen te bestrijden.

GRAPESEED OLIE
Bevat antimicrobiële eigenschappen om de beschermende barrière van de huid te herstellen en acne te behandelen.

HUIDPROBLEMEN

ANTI-AGING
Verbetert de collageenregeneratie en versterkt de huidbarrière om te beschermen tegen vrije radicalen die leiden tot rimpels en zichtbare tekenen van veroudering.

RUWHEID
Verhoogt de elasticiteit en de collageenproductie voor een gladdere teint.

DOFFE HUID
Herstelt de doffe teint voor een helderder, gladder en voller uiterlijk.

GENEO HYDRATE
Ideaal voor de droge, doffe huid. Geneo Hydrate verbetert het vasthouden van vocht en versterkt de huidbarrière.

_______________________________________________________________________________________


HYDRATE OXYPOD HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo OxyPods reageren met Geneo Primer Gel om de huid zachtjes te scrubben en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

BLAUWE SPIRULINA
Verbetert het vasthouden van vocht en bevat antioxidanten.

NIACINAMIDE
Bevordert de eiwitsynthese, verbetert het huidmetabolisme en vermindert zichtbaar de zichtbaarheid van vergrote poriën.

PHA – LACTOBIONZUUR
De volgende generatie AHA’s, exfolieert mild en verbetert de hydratatie en stevigheid van de huid.

HYDRATE SERUM HOOFDINGREDIËNTEN
Geneo Serums bevatten zeer effectieve, natuurlijke ingrediënten die voor elke Geneo behandeling zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze ingrediënten worden in de pas geoxydeerde en geëxfolieerde huid gebracht met behulp van ultrasone en massagetechnologieën.

HYLURONISCH ZUURZUUR
Bekend om zijn vermogen om 1000x zijn gewicht aan vocht aan te trekken en vast te houden. Vult vocht en hydratatie aan.

VITAMINE B5
Een conditioner die het vasthouden van vocht verbetert en de barrièrefunctie van de huid stabiliseert.

ARGAN OLIE
Boordevol omega-vetzuren, vitamine R en linolzuren, die hydrateren, droge plekken verzachten en

reduces inflammation.

DROGE HUID
Helpt droge huidtypes meer vocht vast te houden en dode huidcellen te verwijderen voor een meer gehydrateerde en gladde teint.

UITGEDROOGDE HUID
Ondersteunt de huidbarrière tijdens seizoens- en omgevingsveranderingen, die leiden tot incidentele uitdroging.

KERATOSIS PILARIS
Bevat een mengsel van zuren om dode huidcellen te verwijderen en de zichtbaarheid en textuur van KP zichtbaar te verminderen.