OxyGeneo

Ontdek de vernieuwende kracht van de OxyGeneo behandeling - een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling die exfolieert, zuurstof toedient en voedingsstoffen insluit om de huid te verbeteren en te verjongen. Deze behandeling biedt een combinatie van exfoliatie, zuurstoftherapie en infusie van actieve ingrediënten, wat resulteert in een betere hydratatie, een stralende teint en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Wat houdt het in

1. Huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om jouw huidtype, conditie en specifieke behoeften te bepalen.

2. Reiniging van de huid: Verwijdering van oppervlakteonzuiverheden om de huid voor te bereiden op de behandeling.

3. OxyGeneo behandeling: Tijdens de behandeling wordt de huid voorzichtig geëxfolieerd, terwijl tegelijkertijd zuurstof en actieve ingrediënten diep in de huid worden opgenomen.

4. Hydraterend masker (optioneel): Een hydraterend masker kan worden toegepast om de huid te kalmeren en te hydrateren na de behandeling.

5. Afsluitende verzorging: Een zorgvuldig geselecteerde afsluitende verzorging om de huid te beschermen en te hydrateren na de behandeling.

Resultaat:

De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het bevorderen van een gezondere enjonger uitziende huid. Na de behandeling ervaar je direct een stralende teint en een verbeterde hydratatie, waardoor jouw huid er fris en jeugdig uitziet.

Informatie

Prijs
€99 / €129 / €159
Duur van behandeling
30min / 1u / 1u25

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14