Dermaplanning

Ontdek de voordelen van dermaplaning, een niet-invasieve cosmetische behandeling die dode huidcellen en donshaartjes verwijdert, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt. Met behulp van een speciaal mesje wordt voorzichtig over de huid geschraapt, wat resulteert in een frissere uitstraling en een verbeterde huidtextuur.

Wat houdt het in?

1. Huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om jouw huidtype, conditie en specifieke behoeften te bepalen.

2. Reiniging van de huid: Verwijdering van oppervlakteonzuiverheden om de huid voor te bereiden op de behandeling.

3. Dermaplaning: Het speciale mesje wordt voorzichtig over de huid geschraapt om dode huidcellen en donshaartjes te verwijderen, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt.

4. Kalmerend masker: Een kalmerend masker wordt aangebracht om de huid te hydrateren en te kalmeren na de behandeling.

5. Afsluitende verzorging: Een zorgvuldig geselecteerde afsluitende verzorging om de huid te beschermen en te hydrateren na de behandeling.

Resultaat:

Dermaplaning is een snelle en pijnloze behandeling die geschikt is voor alle huidtypen. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en het bevorderen van de opname van huidverzorgingsproducten. Na de behandeling voelt de huid gladder, zachter en stralender aan, met een frisse en jeugdige uitstraling.

Informatie

Dermaplanning Facial
€90
Dermaplanning + Led
€100

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14