Lipflip

Wat is een lipflip behandeling?

Een lipflip met botox is een cosmetische procedure waarbij een kleine hoeveelheid botox in de spieren rond de bovenlip wordt geïnjecteerd. Het doel van deze behandeling is om de bovenlip iets te laten opkrullen, waardoor een vollere lip wordt gecreëerd zonder dat er fillers nodig zijn. Het effect is meestal subtiel, maar kan de verhoudingen van de lippen verbeteren en een meer jeugdige uitstraling geven. Het resultaat houdt meestal enkele maanden aan voordat een nieuwe behandeling nodig is.

Behandeling

De behandeling begint met een consult en reiniging van het gebied. Vervolgens wordt verdovende crème aangebracht en wordt botox geïnjecteerd om de spieren te ontspannen en een voller effect te creëren. De hele procedure duurt meestal 15-30 minuten en het resultaat is na 2-7 dagen zichtbaar en houdt enkele maanden aan. Het is belangrijk om een professionele arts te raadplegen voor advies en behandeling.

Informatie

Prijs
€100
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

De nazorg van een botox behandeling is van groot belang voor een succesvolle uitkomst. Na de behandeling is het essentieel om de volgende instructies op te volgen:


Vermijd lichamelijke inspanning en activiteiten die zware druk op het gezicht uitoefenen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Dit kan onder andere het dragen van een zonnebril of duiken in een zwembad omvatten.

Probeer gedurende de eerste 4 uur na de behandeling niet te liggen, buigen of voorover te buigen. Dit vermindert het risico op migratie van de botox, wat ongewenste effecten kan veroorzaken.

Raak de behandelde gebieden niet aan en vermijd wrijven of masseren van het gezicht gedurende de eerste 24 uur.

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Gebruik indien nodig een breed-spectrum zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om bescherming te bieden.

Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicijnen, zoals aspirine of ibuprofen, gedurende 24 uur na de behandeling. Dit kan het risico op blauwe plekken verminderen.

Bezoek na 2 weken een follow-up afspraak om de resultaten te evalueren en eventuele aanpassingen aan te brengen indien nodig.

Door zorgvuldig de nazorginstructies op te volgen, kan de duur en effectiviteit van de botox behandeling worden geoptimaliseerd. Neem bij twijfel of problemen altijd contact op met de behandelend arts of specialist.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14