Fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare gelachtige substanties die worden gebruikt om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en rimpels en plooien te verminderen. Ze worden vaak gebruikt voor gezichtsbehandelingen om een jeugdige uitstraling te herstellen door verlies van volume in het gezicht te compenseren.

Hoe werken fillers?

Fillers werken door het injecteren van de gel in specifieke gebieden van het gezicht om volume toe te voegen, contouren te verbeteren en rimpels te verminderen. Het hyaluronzuur in de fillers trekt water aan, waardoor het volume in het behandelde gebied toeneemt en de huid er voller en gladder uitziet.

Wat houdt het in?

1. Consultatie: Tijdens een consultatie bespreek je met een ervaren cosmetisch arts of dermatoloog jouw wensen, verwachtingen en medische geschiedenis. De arts zal het behandelgebied beoordelen en adviseren over de beste aanpak.


2. Voorbereiding: Voorafgaand aan de behandeling kan de huid worden gereinigd en kan er een verdovende crème worden aangebracht om ongemak te verminderen. Bovendien bevatten veel fillers lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, om het ongemak tijdens de injectie verder te minimaliseren.

3. Injectie van de Filler: De arts zal vervolgens de filler injecteren in de gewenste gebieden met behulp van dunne naalden of canules. De injecties worden strategisch geplaatst om volume toe te voegen, contouren te verbeteren of rimpels op te vullen.


4. Massage: Na het injecteren van de filler kan de arts het behandelde gebied voorzichtig masseren om de filler gelijkmatig te verdelen en mogelijke bobbels te voorkomen.

5. Controle en Bijwerken: Na de behandeling zal de arts het resultaat controleren en indien nodig aanpassingen maken om het gewenste effect te bereiken.


6. Nazorginstructies: Je krijgt instructies voor de nazorg, waaronder het vermijden van bepaalde activiteiten en het gebruik van medicatie om eventuele zwelling of ongemak te verminderen.

Over het algemeen duurt een filler behandeling niet lang, meestal tussen de 15 60 minuten, afhankelijk van het aantal injecties en het te behandelen gebied. De procedure is over het algemeen goed te verdragen, maar sommige mensen ervaren wat ongemak, dat kan worden geminimaliseerd door lokale verdoving of verdovende crème.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14