Bunny lines

Wat doet botox voor bunny lines?

Bij het behandelen van bunny lines met botox, wordt een kleine hoeveelheid van het toxine geïnjecteerd in de spieren rond de neus. Dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en verminderen de zichtbaarheid van de lijntjes wanneer iemand lacht of fronst.

Behandeling

Een bunny line-behandeling met botox begint met een consultatie bij de arts. Na het reinigen van de huid kan er optioneel een verdoving worden gegeven. Vervolgens worden kleine hoeveelheden botox in de spieren rondom de bunny lines geïnjecteerd om de rimpels te verminderen. Na de behandeling kan de arts de behandelde gebieden masseren en kunnen er instructies worden gegeven over activiteiten die vermeden moeten worden. De resultaten van de behandeling worden zichtbaar binnen enkele dagen tot een week en kunnen tot vier maanden aanhouden. Periodieke behandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te
behouden, omdat de bunny lines geleidelijk kunnen terugkeren naarmate de spieren weer actief worden.

Informatie

Prijs
€80
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

De nazorg van een bunny smile behandeling met botox varieert per persoon en is afhankelijk van de aanwijzingen van de arts. Over het algemeen moeten de volgende maatregelen worden gevolgd: vermijd aanraking van het geïnjecteerde gebied gedurende 24 uur, bukken en liggen gedurende 4 uur vermijden, geen fysieke inspanning of intensieve oefeningen gedurende 24 uur, geen warme baden of sauna’s nemen gedurende 24 uur, niet masseren of scrubben van het gebied gedurende 24 uur, en geen blootstelling aan direct zonlicht gedurende 24 uur. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen en eventuele vragen te bespreken voordat de nazorgmaatregelen worden gevolgd.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14