Kraaienpootjes

Botox in kraaienpootjes

Botox wordt gebruikt om de verschijning van kraaienpootjes, oftewel fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen, te verminderen. Door botox in de spiertjes rondom de ogen te injecteren, wordt de spieractiviteit verminderd, waardoor de rimpels minder zichtbaar worden. Dit zorgt voor een gladdere en jeugdigere uitstraling van het gezicht.

Behandeling

Een kraaienpootjes botox behandeling begint met een consultatie waarin je medische geschiedenis wordt besproken en je verwachtingen worden besproken. Vervolgens het te behandelen gebied gereinigd en kan indien nodig een verdovende crème aanbrengen. Daarna injecteert de cosmetische arts kleine hoeveelheden botox in de spieren rondom de kraaienpootjes. Na de behandeling kun je lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken ervaren, maar deze verdwijnen meestal snel. De volledige effecten van de behandeling zijn zichtbaar na enkele dagen tot een week en kunnen tot drie tot vier maanden aanhouden.

Informatie

Prijs
€140
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

Na een botox behandeling van de kraaienpootjes is het cruciaal om de juiste nazorgmaatregelen te nemen. Enkele aanbevelingen zijn onder andere rechtop zitten gedurende minimaal 4 uur na de behandeling om verspreiding van de botox naar andere spieren te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om de geïnjecteerde gebieden niet te masseren gedurende ten minste 24 uur na de behandeling om verplaatsing van de botox te vermijden. Ook moet intensieve oefeningen en fysieke inspanning worden vermeden gedurende 24 uur, aangezien dit de bloedstroom kan verhogen en complicaties kan veroorzaken. Daarnaast is het verstandig om blootstelling aan extreme hitte, zoals zonnebanken of sauna’s, gedurende ten minste 24 uur te vermijden om
zwelling en roodheid te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om bepaalde medicijnen, zoals
bloedverdunners, gedurende ten minste 24 uur na de behandeling niet te gebruiken en altijd voorafgaand aan de behandeling met de arts te overleggen. Tot slot is het essentieel om de geïnjecteerde gebieden enkele uren na de behandeling niet aan te raken of te wrijven, om het risico op infectie te minimaliseren.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14