Over Ons

Welkom bij Palace of Skin

Bij Palace of Skin hebben we ons al meer dan 5 jaar toegewijd aan het bieden van hoogwaardige huidverbeterings- en schoonheidsbehandelingen. Onze toewijding aan natuurlijke schoonheid en het vergroten van het zelfvertrouwen van onze klanten vormt de kern van ons werk.

In onze voortdurende zoektocht naar verbetering en excellentie, hebben we ingezien dat samenwerking met ervaren artsen, geregistreerd bij het BIG-register, essentieel is om de beste resultaten te garanderen. Op deze manier waarborgen we kwaliteit en nauwgezette opvolging, fundamenten die centraal staan bij alles wat we doen.

Kwaliteit is niet alleen ons streven, maar onze overtuiging. We selecteren zorgvuldig artsen met niet alleen de juiste ervaring en registratie, maar ook met een diepgaand begrip van esthetische geneeskunde en een toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling. Hierdoor kunnen we een breed aanbod aan geavanceerde cosmetische behandelingen aanbieden met de hoogste expertise en precisie.

Onze toewijding aan kwaliteit komt ook tot uiting in onze huidverbeteringsdiensten. We geloven sterk in hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan behandelingen uitgevoerd door onze deskundige huidtherapeuten.

Ons aanbod omvat meer dan alleen huidverzorging. Ons team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten biedt een diversiteit aan schoonheidsbehandelingen, van nagelverzorging en pedicure tot wenkbrauwstyling en ontspannende massages, alles onder één dak voor uw gemak.

Door onze groeiende reputatie en klantenkring hebben we besloten om onze diensten uit te breiden naar zowel België als Nederland, zodat we nog beter aan uw behoeften kunnen voldoen.

Bij Palace of Skin hechten we veel waarde aan opvolging. We zijn er altijd om uw vragen te beantwoorden, u te ondersteunen op uw schoonheidsreis en u te verwelkomen in onze warme en gastvrije omgeving.

Neem contact op met ons

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14