Lip Fillers

Wat zijn lipfillers?

Lipfillers zijn een populaire procedure die volume en symmetrie aan de lippen toevoegen. Veel mensen zijn ontevreden over dunne of asymmetrische lippen en kiezen daarom voor deze behandeling, omdat het een snelle en effectieve manier is om de gewenste resultaten te bereiken.

Behandeling

Allereerst heb je een consult met de arts . Tijdens dit gesprek bespreek je je wensen en verwachtingen voor de behandeling. De arts zal ook je medische geschiedenis doornemen en eventuele contra-indicaties bespreken. Er wordt een verdovende crème aangebracht op de
lippen.

Nadat de lippen verdoofd zijn, begint de eigenlijke behandeling. De arts zal met behulp van een fijne naald hyaluronzuurfiller in de lippen injecteren. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam voorkomt en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. De injecties worden meestal op meerdere plekken in de lippen geplaatst om een natuurlijk resultaat te creëren.

Na de injecties zal de arts de lippen masseren om de filler gelijkmatig te verdelen en het gewenste resultaat te bereiken. De arts zal dan controleren of de lippen het gewenste volume hebben bereikt. Indien nodig kan er meer filler worden toegevoegd.

Na de behandeling kunnen de lippen enige zwelling en blauwe plekken vertonen. Dit is normaal en gaat meestal binnen enkele dagen vanzelf weg. Het wordt aanbevolen om de lippen na de
behandeling koelen met ijs om de zwelling te verminderen. Je moet ook tijdelijk vermijden om de lippen bloot te stellen aan warmte, zoals hete dranken of sauna’s.

Het resultaat van een lipfillers behandeling is direct zichtbaar, maar het uiteindelijke resultaat kan soms pas na enkele dagen zichtbaar zijn, wanneer de zwelling en blauwe plekken zijn
verdwenen. De duur van het resultaat varieert per persoon, maar gemiddeld houdt het resultaat enkele maanden tot 1 jaar aan.

Russian lips

Wil je vollere, mooiere lippen met een natuurlijke uitstraling? Ontdek dan de Russian Lip Technique.

Deze geavanceerde techniek voor lipfillers staat bekend om het creëren van prachtige lippen met een subtiele, maar opvallende verbetering. Onze ervaren professionals zijn gespecialiseerd in de Russian Lip Technique en zullen je begeleiden door een persoonlijk behandelplan om je lippen te transformeren volgens jouw wensen en esthetische doelen.

Waarom kiezen voor de Russian Lip Technique bij Palace Of Skin?

  • Persoonlijke benadering: We luisteren naar jouw wensen en creëren een behandeling op maat die perfect bij je past.
  • Natuurlijke resultaten: De Russian Lip techniek zorgt voor een subtiele verbetering van de lipvorm, symmetrie en volume, voor prachtige lippen die er natuurlijk uitzien.
  • Ervaring en expertise: Onze professionals zijn speciaal getraind in de Russian Lip techniek en hebben uitgebreide ervaring in het creëren van mooie, natuurlijke lippen.
  • Veiligheid en comfort: We zorgen voor een veilige en comfortabele behandeling, met
    gebruik van hoogwaardige producten en technieken.

Informatie

Prijs
0,5ml €200 / 1ml €300 / 1,5ml €400
Duur
20 minuten
Duur van resultaat
6 tot 12 maanden
Verdoving
Beschikbaar
Consult
Gratis

Nazorg fillers

Gedurende de eerste 48 uur na de behandeling is masseren of direct druk uitoefenen op het
geïnjecteerde gebied niet toegestaan, tenzij anders geadviseerd door de behandelaar. Normale
bewegingen van de kaak en het gezicht zijn echter wel toegestaan. Als er blauwe plekken of
zwelling ontstaan, wordt aangeraden om het gebied goed te koelen.


Na enkele dagen zal de zwelling aanzienlijk verminderen. Blauwe plekken kunnen enkele uren
na de behandeling, wanneer de prikgaatjes gesloten zijn, worden bedekt met make-up. Het is
ook belangrijk om gedurende 24 uur na de behandeling geen sportactiviteiten te doen en
gedurende 2 weken de sauna en zonnebank te vermijden. Blootstelling aan UV-straling kan de
huid extra gevoelig maken en het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14