Pascaud wave

De pascaud wave behandeling maakt gebruik van radiofrequentietechnologie om een slappe huid, rimpels, acne of littekens te behandelen. Door de energie van het apparaat wordt een milde warmte in de huid gegenereerd, waardoor de noodzakelijke huidprocessen worden gestimuleerd. De radiofrequentie zorgt ervoor dat collageen en vezels samentrekken, wat direct een liftend effect geeft.

Wat houdt het in?

Consultatie en Analyse: Tijdens een consultatie bespreken we jouw huidproblemen en doelen. Onze specialisten voeren een analyse uit om het meest geschikte behandelplan voor jou op te stellen.

Voorbereiding: Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid om de optimale absorptie van de radiofrequentie te bevorderen.

Uitvoering van de Behandeling: Tijdens de behandeling wordt de pascaud wave technologie toegepast op het behandelgebied. De radiofrequentie dringt diep in de huid door en stimuleert de collageenproductie, wat resulteert in een stevigere huid en een direct liftend effect.

Resultaten en Nazorg: Na de behandeling ontvang je nazorgadvies om de resultaten te
maximaliseren en eventuele bijwerkingen te minimaliseren. Voor langdurige resultaten wordt aanbevolen om de behandeling in kuurverband te ondergaan.

De pascaud wave behandeling biedt een veilige, effectieve en niet-invasieve oplossing voor het verbeteren van de huidelasticiteit en het verkrijgen van een stevigere huid.

Informatie

Duur
40 min
Zonder peeling
€82,50
Met peeling
€102,50

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14