Pedicure

Het maken van een keuze tussen een spa-pedicure en een gespecialiseerde pedicure hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw specifieke behoeften, voorkeuren en doelen voor de behandeling. Hier zijn enkele overwegingen die je kunt maken om de juiste keuze te maken:

Doel van de behandeling: Als je op zoek bent naar ontspanning en verwennerij, dan is een spa-pedicure waarschijnlijk de beste keuze. Deze behandelingen zijn gericht op het creëren van een luxueuze ervaring en het bevorderen van ontspanning. Aan de andere kant, als je specifieke voetproblemen hebt zoals eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels, dan is een gespecialiseerde pedicure meer geschikt, omdat deze behandelingen zich richten op het oplossen van medische voetproblemen.

Gezondheidsconditie: Als je specifieke voetproblemen of gezondheidsproblemen hebt, is het belangrijk om dit te bespreken met een professionele pedicure. Een gespecialiseerde pedicure kan specifieke behandelingen aanbieden die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van je voeten.

Budget en tijdsbeperkingen: Spa-pedicures zijn over het algemeen duurder dan gespecialiseerde pedicures vanwege de extra luxe en ontspanningsvoordelen die ze bieden. Als je een beperkt budget hebt of weinig tijd hebt, kan een gespecialiseerde pedicure een meer praktische optie zijn.

Persoonlijke voorkeuren: Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven de voorkeur aan de ontspannende sfeer en luxe van een spa-pedicure, terwijl anderen de voorkeur geven aan de gerichte aanpak en medische voordelen van een gespecialiseerde pedicure.

Het is ook altijd een goed idee om te overleggen met een professionele pedicure of schoonheidsspecialist om te bepalen welk type pedicure het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Zij kunnen je adviseren en helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Gespecialiseerd pedicure

Een gespecialiseerde pedicure richt zich op specifieke voetproblemen of medische aandoeningen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

Medische pedicure: Deze pedicure is gericht op het behandelen van voetproblemen zoals ingegroeide teennagels, schimmelinfecties, likdoorns, eeltknobbels en andere aandoeningen.

Diabetische pedicure: Speciaal ontworpen voor mensen met diabetes om complicaties te voorkomen en de gezondheid van de voeten te behouden. Het omvat extra voorzorgsmaatregelen en zorgvuldige controle om wondjes en infecties te vermijden.

Spa-pedicure: Een luxe pedicurebehandeling die extra aandacht besteedt aan ontspanning en verwennerij. Het kan extra massages, voetmaskers en aromatherapie omvatten voor een volledige spa-ervaring.

Gespecialiseerde pedicures worden meestal uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met kennis van specifieke voetproblemen en medische aandoeningen. Het is belangrijk om de juiste pedicure te kiezen op basis van individuele behoeften en eventuele gezondheidsproblemen.

Spa Pedicure deluxe (met voetenbad)

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Spa luxury pedicure ( luxury treatment)
€60 / 1 uur
Spa Luxury pedicure + gellak
€70 / 1 uur 20 minuten
Spa luxury pedicure gellak + verwijderen oude gellak
€80 / 1 uur 25 minuten
Duo Spa Luxury Pedicure (zonder gellak)
€110 / 1 uur 20 minuten

Gellak op teennagels (zonder pedicure)

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Gellak op de teennagels
€45 / 55 minuten
Gellak teennagels + verwijderen oude set
€50 / 1 uur

Esthetische pedicure (zonder spa)

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Zonder nagels lakken
€45 / 35 minuten
Met Gellak
€55 / 55 minuten

Gespecialiseerde pedicure (eeltproblemen, ingegroeide nagels, schimmelnagels, nagelverzorging)

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Pedicure extra verzorging + transparante lak
€60 / 1 uur
Pedicure extra verzorging + gellak
€60 / 1 uur 15 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14