Neusvleugels

Wat is een neusvleugel botox behandeling?

Een neusvleugel botox behandeling is een cosmetische ingreep waarbij botox in de neusvleugels wordt geïnjecteerd om deze te verkleinen en de neusgaten smaller te maken. Het effect houdt meestal enkele maanden aan.

Informatie

Bij aanvang van de behandeling wordt de neusvleugel nauwkeurig onderzocht en geanalyseerd. Vervolgens wordt de huid gereinigd en verdoofd om eventuele pijn of ongemak tijdens de injectie te minimaliseren.

Met behulp van een zeer fijne naald wordt de Botox in de gewenste gebieden geïnjecteerd. Dit gebeurt op verschillende punten, zodat de neusvleugel gelijkmatig wordt behandeld. De behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten en wordt vaak als relatief pijnloos ervaren.

Na de behandeling kunnen er enige zwelling, roodheid of lichte blauwe plekken ontstaan op de injectieplaats, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen vanzelf. Het volledige effect van de behandeling is zichtbaar na ongeveer twee weken.

Prijs
€100
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

De nazorg van een botox behandeling is van groot belang voor een succesvolle uitkomst. Na de behandeling is het essentieel om de volgende instructies op te volgen:


Vermijd lichamelijke inspanning en activiteiten die zware druk op het gezicht uitoefenen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Dit kan onder andere het dragen van een zonnebril of duiken in een zwembad omvatten.

Probeer gedurende de eerste 4 uur na de behandeling niet te liggen, buigen of voorover te buigen. Dit vermindert het risico op migratie van de botox, wat ongewenste effecten kan veroorzaken.

Raak de behandelde gebieden niet aan en vermijd wrijven of masseren van het gezicht gedurende de eerste 24 uur.

Vermijd blootstelling aan direct zonlicht gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Gebruik indien nodig een breed-spectrum zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om bescherming te bieden.

Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicijnen, zoals aspirine of ibuprofen, gedurende 24 uur na de behandeling. Dit kan het risico op blauwe plekken verminderen.

Bezoek na 2 weken een follow-up afspraak om de resultaten te evalueren en eventuele aanpassingen aan te brengen indien nodig.

Door zorgvuldig de nazorginstructies op te volgen, kan de duur en effectiviteit van de botox behandeling worden geoptimaliseerd. Neem bij twijfel of problemen altijd contact op met de behandelend arts of specialist.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14