Ons Team

Welkom bij ons team van schoonheidsspecialisten en artsen! Bij ons bent u in goede handen als het gaat om het verzorgen van uw huid en het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid.

Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind en ervaren op het gebied van gezichtsbehandelingen, huidverbetering, nagels en zo veel meer.

Naast onze schoonheidsspecialisten hebben wij ook een team van artsen die gespecialiseerd zijn in cosmetische behandelingen zoals injectables en huidverbeterende therapieën. Zij kunnen u adviseren over de meest geschikte behandelingen om uw huid en gezicht te verjongen en te verfraaien.

Bij ons team van schoonheidsspecialisten en artsen staat uw wensen en behoeften altijd voorop. Wij streven ernaar om u de best mogelijke zorg en resultaten te bieden, zodat u met een stralende huid en een gezonde uitstraling de deur uit gaat.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze salon!

Neem contact op met ons

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14