O2 lift

Ervaar de verjongende kracht van de O2 behandeling van Image Skincare - een revitaliserende gezichtsbehandeling die zuurstoftherapie combineert met krachtige antioxidanten en voedende ingrediënten. Deze behandeling is ontworpen om de huid te hydrateren, te verjongen en te herstellen, waardoor een gezonde en stralende teint wordt bevorderd.

Wat houdt het in

1. Huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om jouw huidtype, conditie en specifieke behoeften te bepalen.

2. Reiniging van de huid: Verwijdering van oppervlakteonzuiverheden om de huid voor te bereiden op de behandeling.

3. O2 Lift applicatie: De O2 behandeling wordt aangebracht, waarbij zuurstoftherapie en antioxidanten worden gecombineerd om de huid te hydrateren, te verjongen en te herstellen.

4. Massage: Een ontspannende massage om de bloedcirculatie te stimuleren en de opname van voedingsstoffen te bevorderen.

5. Masker: Een voedend masker wordt aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren, terwijl de actieve ingrediënten hun werk doen.

6. Afsluitende verzorging: Een zorgvuldig geselecteerde afsluitende verzorging om de huid te beschermen en te hydrateren na de behandeling.

Resultaat:

De O2 Lift behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan helpen bij het verbeteren van de textuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verminderen van tekenen van schade. door de zon en veroudering. Het resultaat is een frisse en stralende huid die er jeugdig en gezond uitziet.

Informatie

Prijs
€110
Duur van behandeling
55 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14