Mondhoek

Waarom botox in de mondhoeken?

Botox in de mondhoeken is een cosmetische behandeling waarbij botox wordt geïnjecteerd om de spieren rondom de mondhoeken te versoepelen en te ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de mondhoeken omhoog worden getrokken en een jeugdige uitstraling wordt gecreëerd. Het kan ook helpen bij het verminderen van een boze uitdrukking en marionetlijnen. Het effect houdt meestal 3 tot 4 maanden aan en een herbehandeling is nodig om het resultaat te behouden.

Behandeling

Een Botox-behandeling in de mondhoeken begint met een consultatie bij de arts. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken, evenals uw medische geschiedenis om te bepalen of u geschikt bent voor de behandeling. Verdoving wordt meestal niet gebruikt bij deze behandeling, tenzij gewenst. Voorafgaand aan de injecties wordt uw gezicht grondig gereinigd. Vervolgens worden de Botox-injecties zorgvuldig toegediend met een fijne naald.

Informatie

Prijs
€80
Duur van behandeling
20 minuten
Duur van resultaat
3 tot 6 maanden
Verdoving
Mogelijk bij aanvraag

Nazorg

Direct na de behandeling kunt u uw normale activiteiten hervatten, maar wordt het afgeraden om de behandelde gebieden te masseren, wrijven of bloot te stellen aan extreme hitte of kou gedurende de eerste 24 uur. Ook wordt geadviseerd om niet te trainen of bukken gedurende 4 tot 6 uur na de behandeling. De resultaten van de behandeling worden meestal binnen enkele dagen zichtbaar en houden enkele maanden aan. Het is belangrijk om een professionele arts of cosmetisch specialist te raadplegen en hun instructies en advies op te volgen voor en na de behandeling, aangezien de procedure kan variëren afhankelijk van individuele omstandigheden en behandelaar.

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14