Microneedling / dermapen 4

Ontdek de kracht van microneedling, een geavanceerde cosmetische behandeling die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert. Tijdens de behandeling worden fijne naaldjes over de huid gerold, waardoor microscopisch kleine verwondingen ontstaan. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur en een egalere teint.

Wat houdt het in?

1. Huidanalyse: Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om jouw huidtype, conditie en specifieke behoeften te bepalen.

2. Reiniging van de huid: Verwijdering van oppervlakteonzuiverheden om de huid voor te bereiden op de behandeling.

3. Topische verdoving (optioneel): Indien gewenst kan een topische verdovende crème worden aangebracht om eventueel ongemak tijdens de behandeling te verminderen.

4. Microneedling: Met een microneedling pen worden fijne naaldjes over de huid gerold, waardoor microscopisch kleine verwondingen ontstaan. Deze stimuleren de natuurlijke herstelprocessen van de huid en bevorderen de collageen- en elastineproductie.

5. Kalmerend masker: Een kalmerend en hydraterend masker wordt aangebracht om de huid te kalmeren en te hydrateren na de behandeling.

6. Afsluitende verzorging: Een zorgvuldig geselecteerde afsluitende verzorging om de huid te beschermen en te hydrateren na de behandeling.

Resultaat:

Microneedling kan helpen bij het verbeteren van verschillende huidaandoeningen, waaronder acne littekens, fijne lijntjes en rimpels, pigmentatieproblemen en algemene huidveroudering. Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen, maar dit zal snel afnemen, waardoor een gladdere, egalere en jeugdigere huid tevoorschijn komt

Informatie

Klein oppervlak
40 minuten €90
Gelaat
50 minuten €150
Gelaat + hals
1 uur €210
Rug
1 uur €210

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14