Annuleringsbeleid

  • Annuleringen: We begrijpen dat plannen soms moeten veranderen. Als u uw afspraak bij Palace of Skin moet annuleren of wijzigen, vragen we u vriendelijk om dit minimaal 24 uur van tevoren te doen.
  • Late annuleringen/No-shows: Bij annuleringen binnen minder dan 24 uur voor de geplande afspraak of in geval van no-shows, behouden we ons het recht voor om een vergoeding in rekening te brengen.
  • Vergoedingen: Voor late annuleringen of no-shows kan een vergoeding worden toegepast op basis van de gereserveerde diensten. Deze vergoeding helpt ons om de tijd van onze deskundige artsen en therapeuten te waarderen en verloren inkomsten te compenseren.
  • Communicatie: Als u uw afspraak moet annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit stelt ons in staat om de beschikbare tijd weer in te vullen en andere klanten van dienst te zijn.
  • Herinneringen: We sturen u graag herinneringen aan uw afspraak via uw voorkeurskanaal (telefoon, e-mail, sms). Laat het ons weten welk kanaal uw voorkeur heeft.
  • Uitzonderingen: In geval van noodsituaties of onvoorziene omstandigheden, zullen we redelijk zijn en proberen een passende oplossing te vinden.

Door ons annuleringsbeleid te respecteren, helpt u ons om onze planning efficiënt te beheren en andere klanten de kans te geven om van onze diensten te genieten. We danken u voor uw begrip en medewerking.

Neem contact op met ons

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14