Profhilo

Profhilo is een innovatieve behandeling die gericht is op huidverjonging en het herstellen van de huidelasticiteit, die een natuurlijke uitstraling en verbeterde huidkwaliteit biedt zonder chirurgie of invasieve procedures. Hier is een gedetailleerde uitleg over Profhilo:

Wat is profhilo?

Profhilo is een injecteerbaar product op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die essentieel is voor hydratatie en het behoud van de huidelasticiteit. Het is ontworpen om de huid diep te hydrateren en de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een stevigere, gladdere en stralende huid.

Hoe werkt profhilo?

Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid op strategische punten, waar het zich verspreidt en een hydraterend en stimulerend effect heeft op de diepere huidlagen. Het stimuleert de fibroblasten in de huid om collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Het resultaat is een natuurlijke huidverjonging en een verbeterde huidtextuur.

Toepassingen van profhilo

Profhilo wordt vaak gebruikt voor de behandeling van verslapping van de huid, fijne lijntjes en rimpels, met name op gebieden zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Het kan ook worden gebruikt als preventieve behandeling om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen.

Wat houdt het in?

1. Consultatie: De behandeling begint met een consultatie waarin jouw wensen en
verwachtingen worden besproken en de geschiktheid van Profhilo voor jouw huid wordt beoordeeld.

2. Injectie: Tijdens de behandeling wordt Profhilo geïnjecteerd met behulp van een fijne naald op strategische punten in het te behandelen gebied.

3. Nazorg: Na de behandeling kunnen er lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon en intensieve lichamelijke activiteit gedurende de eerste dagen na de behandeling te vermijden.

Resulataten en duurzaamheid

De resultaten van Profhilo zijn meestal geleidelijk zichtbaar naarmate de huid meer collageen en elastine aanmaakt. Een volledige behandeling bestaat meestal uit twee sessies met een tussenpoos van ongeveer vier weken. De resultaten zijn over het algemeen langdurig en kunnen tot wel zes maanden aanhouden, afhankelijk van individuele factoren zoals levensstijl en huidtype.

Informatie

Per sessie
vanaf €300
Kuur van 3 keer
€900

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14