Biab / Gel + Russian manicure

BIAB (Builder In A Bottle) en Russian Manicure

BIAB (Builder In A Bottle):
BIAB is een innovatieve nagelbehandeling die de voordelen van zowel gel als acryl combineert in één product. Het is een soak-off gelproduct dat wordt aangebracht als een basislaag op de natuurlijke nagels om ze te versterken en te beschermen. BIAB biedt een stevige, duurzame coating die helpt bij het versterken van zwakke of dunne nagels, terwijl het toch een natuurlijke uitstraling behoudt. Deze behandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sterke, gezonde nagels zonder de schade die gepaard kan gaan met traditionele acryl- of gelbehandelingen.

Russian Manicure:
De Russian Manicure, ook bekend als de elektrische manicure of droge manicure, is een geavanceerde nagelbehandelingstechniek die precisie en nauwkeurigheid vereist. In tegenstelling tot traditionele manicures, waarbij nagelriemen worden verzacht en teruggeduwd met behulp van vloeistoffen, maakt de Russian Manicure gebruik van een elektrische vijl om dode huidcellen en nagelriemen voorzichtig te verwijderen zonder water of chemische producten. Deze techniek resulteert in een nauwkeurige, strakke nagelriemlijn en een glad nageloppervlak, waardoor de nagellak beter kan hechten en de nagels er langer verzorgd uitzien.

Combinatie van BIAB en Russian Manicure:
Door BIAB te combineren met de Russian Manicure, krijg je niet alleen de voordelen van sterke en gezonde nagels, maar ook een perfecte nagelriemlijn en een glad nageloppervlak. De BIAB zorgt voor de stevigheid en duurzaamheid van de nagels, terwijl de Russian Manicure zorgt voor een nauwkeurige afwerking en een professionele uitstraling. Deze combinatie van behandelingen is ideaal voor mensen die streven naar perfect verzorgde nagels met een natuurlijke uitstraling.

Gelnagels met verlenging:

Gelnagels met verlenging zijn kunstnagels die worden gemaakt door een speciale gel aan te brengen op de natuurlijke nagels en deze uit te harden onder een UV- of LED-lamp. Dit proces verlengt de nagels en geeft ze een duurzame en natuurlijke uitstraling. Ideaal voor wie op zoek is naar langdurige en mooie nagelverlenging.

Een biab/gel behandeling zorgt ervoor dat je langer van je nagels kan genieten. De verstevigende gel zorgt dat je minder kans hebt op inscheuringen van de nagels. Tijdens de behandeling wordt er altijd een diepe manicure uitgevoerd, zodat de productapplicatie heel dicht bij de nagelriemen kan worden aangebracht en de uitgroei veel minder rap zichtbaar

Biab / Gel

Biab nude 90 min € 75
Biab kleur 100 min € 80
Biab french 110 min €85,-

+ Verwijderen oud product ander salon 20 min € 20 indien je een nieuwe set zet

 

Vervolg afspraak biab met verwijderen oude set (bestaande klanten)
Biab nude 110 min € 70,-
Biab kleur 120 min € 75,-
Biab french 120 min € 80,-

Gelnagels met verlenging

Gelnagels naturel 90 min €80,-
Gelnagels kleur 90 min € 80,-
Gelnagels babyboom 90 min € 85,-
Gelnagels french 90 min € 85,-

Gelnagels met verlenging opvullen

Gelnagels naturel 90 min €75,-
Gelnagels kleur 90 min € 75,-
Gelnagels babyboom 90 min € 80,-
Gelnagels french 90 min € 80,-

Nagelversteving biab enkel verwijderen
Biab / Gel verwijderen zonder verzorging 25 min € 30,-
Biab / Gel verwijderen met basis manicure 40 min € 45,-
Biab / Gel verwijderen met russian manicure 45 min € 50,-
+ extra versteving met rubberbase 10 min + €5,-

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Customer results

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14