Rugverzorging

Een rug facial is een behandeling waarbij de huid van de rug gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd wordt, vergelijkbaar met een gezichtsbehandeling. Deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid op de rug, en kan ook nuttig zijn voor het verminderen van acne, puistjes, mee-eters en andere onzuiverheden op de rug.

Stappenplan voor rugverzorging

1. Consultatie en Huidanalyse:

Maak een afspraak voor een persoonlijke consultatie waarbij onze ervaren therapeuten uw huid grondig analyseren en uw specifieke wensen en eventuele huidproblemen bespreken.

2. Reiniging en Exfoliatie:

De behandeling begint met een diepe reiniging van uw rug om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt een zachte exfoliatie om de huid grondig te reinigen en de textuur te

verbeteren.

3. Stoom en Verwijderen van Onzuiverheden:Uw rug wordt gestoomd om de poriën te openen, waardoor onzuiverheden gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Onze therapeut zal vervolgens eventuele mee-eters en puistjes zorgvuldig verwijderen voor een schonere en gladdere huid.

4. Ontspannende Massage:

Geniet van een ontspannende massage van uw rug om spanning en stress te verlichten en de bloedcirculatie te verbeteren. Onze therapeuten zullen gebruik maken van kalmerende technieken om u een moment van pure ontspanning te bieden.

5. Maskerbehandeling:

Een speciaal geselecteerd masker wordt aangebracht op uw rug om de huid te hydrateren, te voeden en te verzorgen. Het masker wordt afgestemd op uw huidtype en eventuele specifieke behoeften, zoals hydratatie, zuivering of kalmering.

6. Afsluitende Verzorging:

De behandeling wordt afgerond met een hydraterende en beschermende crème die wordt aangebracht op uw rug om de huid te voeden en te beschermen tegen externe invloeden.

7. Nazorgadvies:

Na uw behandeling ontvangt u persoonlijk advies over hoe u uw rughuid optimaal kunt verzorgen tussen de behandelingen door. We geven tips en aanbevelingen voor thuisverzorging om de resultaten te behouden en uw huid gezond en stralend te houden.

8. Geniet van uw Stralende Huid:

Stap naar buiten met een stralende en zijdezachte rughuid. Bij Palace of skin – Clinic streven we ernaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden en uw natuurlijke schoonheid te laten stralen, zelfs op uw rug!

Informatie

Prijs
€100
Duur van behandeling
55 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14