Manicure

Bij Palace of skin bieden we zowel reguliere manicures als luxe spa-manicures aan om je handen en nagels te verzorgen en te verwennen.

Manicure:
Onze reguliere manicurebehandelingen zijn gericht op het verzorgen en verfraaien van je nagels en handen. We knippen en vijlen je nagels in de gewenste vorm, verzorgen je nagelriemen en verwijderen dode huidcellen. Na het aanbrengen van nagellak, zal je met prachtig verzorgde handen onze salon verlaten.

Spa-Manicure:
Voor een ultieme verwennerij kun je kiezen voor onze luxe spa-manicure. Naast de basisstappen van een reguliere manicure, omvat onze spa-manicure extra behandelingen om je handen te hydrateren, te exfoliëren en te masseren. Geniet van een ontspannende handmassage en een verfrissend handmasker, allemaal ontworpen om je handen te revitaliseren en te verwennen.

Of je nu op zoek bent naar een snelle opfrisbeurt voor je nagels of een ontspannende verwennerij voor je handen, bij Palace of skin hebben we de perfecte manicurebehandeling voor jou.

Spa Luxury manicure

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Spa luxury manicure + handmade scrub, masker, verzorging, handmassage
€45 / 55 minuten
Spa luxury manicure + gellak
€60 / 1 uur

Russian manicure

Behandeling
Prijs + duur behandeling
Russian manicure zonder gellak
€40 / 45 minuten
Russian manicure + gellak
€50 / 1 uur

Manicure basis – €30 / 30 minuten

Neem contact op met ons voor een afspraak

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14