Klachtenprocedure

Bij Palace of skin – Aesthetic Clinic hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij streven ernaar om onze diensten en producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat u als klant niet tevreden bent over een bepaald aspect van onze service. In dat geval nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze klachtenprocedure.

Het indienen van een klacht:

Indien u een klacht heeft, kunt u deze op verschillende manieren bij ons indienen. Wij raden u aan om uw klacht schriftelijk te melden via e-mail. Hierbij verzoeken wij u om uw contactgegevens, een heldere omschrijving van uw klacht en indien mogelijk, eventuele bijlagen of bewijsmateriaal mee te sturen.

Onze klachtenafhandeling:

Na het ontvangen van uw klacht zullen wij deze zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen, in behandeling nemen. Ons klachtenteam zal uw klacht zorgvuldig bestuderen en een passende oplossing zoeken. Hierbij streven wij ernaar om binnen veertien werkdagen na ontvangst van uw klacht tot een oplossing te komen.

Contact en communicatie:

Tijdens de afhandeling van uw klacht zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de voortgang. Mochten wij aanvullende informatie nodig hebben, dan nemen wij contact met u op. Wij streven naar een transparante en heldere communicatie gedurende de klachtenprocedure. 

Mocht u niet tevreden zijn met de geboden oplossing of komt u er samen met ons niet uit, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de relevante geschillencommissie of autoriteit. Wij zullen u tijdig informeren over deze mogelijkheid.

Wij nemen alle klachten serieus en streven ernaar om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Uw feedback is van groot belang voor ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heeft u nog vragen over onze klachtenprocedure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op met ons

Neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons direct. Ons klantenserviceteam is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via WhatsApp of telefonisch. Onze specialisten bij Palace of Skin staan klaar om je te helpen.

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14