Dermalan intimate

De “Dermamelan” behandeling van het merk Mesoestetic is een geavanceerde huidverzorgingsprocedure die gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie, zoals melasma, ouderdomsvlekken en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Het behandelt ook andere huidproblemen, zoals acne en acne littekens. De behandeling omvat het aanbrengen van een speciale chemische peeling op de huid, die ingrediënten zoals azelaïnezuur, kojiczuur en arbutine bevat. Deze peeling helpt de huid exfoliëren en de productie van melanine reguleren, waardoor de pigmentatie wordt verminderd en de huidskleur wordt verbeterd.

Wat houdt het in?

1. Consultatie: Een grondige beoordeling van de huid en bespreking van de behandeldoelen met een gekwalificeerde huidverzorgingsspecialist of dermatoloog.


2. Voorbereiding: Voorbereidende huidverzorgingsproducten kunnen worden voorgeschreven om de huid voor te bereiden op de behandeling.


3. Peelingapplicatie: De speciale peeling wordt gelijkmatig aangebracht op de huid en blijft een bepaalde tijd zitten, afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat.


4. Thuisverzorging: Na de behandeling krijgt de patiënt instructies voor de thuisverzorging, waaronder het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten om de resultaten te optimaliseren en de huid te beschermen.


5. Opvolgbehandelingen: Afhankelijk van de ernst van de hyperpigmentatie en de
reactie van de huid op de behandeling, kan een reeks opvolgbehandelingen nodig zijn voor de beste
resultaten.

Informatie

Price
€650
Duration of treatment
1 uur

Neem contact op met ons voor een afspraak

Boek je afspraak online of bel. De specialisten van Palace of Skin helpen je graag!

Maak een afspraak

Als u liever via onze klantenservice een afspraak wilt maken, kunt u dat doen van 09:00 tot 18:00 uur. U kunt ook zelf eenvoudig een afspraak boeken via de onderstaande knop.

Geef ons een belletje.

+32 (0) 467 71 44 14