Waxing

Waxen is de engelse vertaling voor harsen, oftewel het verwijderen van ongewenst haargroei met behulp van een warme was (hot wax). Harsen of waxen is een populaire methode om de strijd aan te gaan met (over)beharing.

Of het nu gaat om haar te verwijderen onder je oksels, rondom de bikinilijn of het haar op je bovenlip. Deze wijze van ontharen zorgt voor een langdurig resultaat en iédereen kan thuis zelf harsen.

Niet voor niets wint deze vorm van ontharen steeds meer terrein ten opzichte van alle andere ontharingsmethoden. Dat is ook niet vreemd. Waxen is namelijk leuk om te doen. Het resultaat is een zijdezachte huid en wat je eraan overhoudt is een euforisch gevoel.

Afspraak maken

Voor je een afspraak maakt, moet je haar de tijd hebben om te groeien. Dit duurt ongeveer twee weken, dus houdt hier rekening mee als je een afspraak wil maken. Het liefst raden we aan om de haren de eerste keer zeker 2/4 weken te laten groeien.

1. Inchecken

Bij Palace of Skin kom je binnen in onze Lounge ruimte waar je een lekker kopje koffie of thee , een heerlijk glaasje water

of Mocktail kan pakken. Ook liggen er actuele tijdschriften, die je kan lezen tijdens het wachten en is er gratis WiFi. Zodra de Wax Specialist klaar is, zal ze je begeleiden naar de behandelkamer.

2. De voorbereiding

Zodra je aan de balie hebt gemeld en je aan de beurt bent, zal de Wax Specialist je komen ophalen bij de Inkomhal. Zij stelt zich aan jou voor en vertelt je wat er gaat gebeuren. Eenmaal in de behandelruimte mag je je omkleden in de kleedkamer. Hier kan je je ook opfrissen, zodat je schoon en comfortabel aan de behandeling begint.

3. De behandeling

De Wax Specialis zal je stap voor stap begeleiden en je op de hoogte houden tijdens de behandeling. We kijken eerst wat voor huidtype je hebt om te zien welke wax we het beste voor jouw huidtype kunnen gebruiken. Voor het waxen bereiden we je lichaam eerst voor met een korte massage om je tot ontspanning te laten komen. AOnder het genot van een leuke film of relaxing muziek word je gewaxt. De duur van je afspraak hangt af van de behandeling(en) die jij hebt gekozen. Dit kan je altijd even vragen aan de Wax Specialist.

4. Eindresultaat Waxing

Na afloop van de behandeling kan je het eindresultaat bewonderen. De eerste keren zal je huid wat rood zijn, maar

dit trekt snel weer weg met de nodige after care product die we voor u smeren na afloop van de behandeling. De Waxspecialis zal je voorzien van een persoonlijk advies omtrent verzorging, After Care en je vervolgafspraak. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen aan jouw Wax Specialis. Zodra je bent aangekleed kun je met ons je ervaringen delen, afrekenen en een nieuwe afspraak inplannen. Na her waxen kan je direct verder met je dagelijkse bezigheid.

5. Je loopt met een gladde huid en vol zelfvertrouwen weer de deur uit!

Wat is waxen en hoe werkt het
Wax is een kleverige substantie dat, na het aanbrengen, de haartjes omkapseld en aan de haren vastkleeft. De wax wordt in vloeibare toestand aangebracht en na uitharding is het gereed om te worden verwijderd. Bij het verwijderen worden de haartjes uit het haarzakje getrokken. Doordat de haar met wortel en al wordt verwijderd, duurt het enige weken voordat er een nieuwe haar voor in de plaats komt. Een van de vele voordelen van waxen.

Vertrouw op de beste ontharing, vertrouw op Starpil

StarPil is een leider in professionele ontharing door middel van een brede catalogus in ontharing, pre- en post-epilatory systemen en accessoires, die alle noodzakelijke elementen biedt voor de beste ontharingsbehandelingen van schoonheid en welzijn

Wat is hard wax ?
Striploze wax (Harde wax)
De striploze wax, beter bekend als de Hot wax of harde hars, wordt het meest gebruikt voor het ontharen van kleinere oppervlakten. Denk hierbij aan wenkbrauwen, oksels, bikinilijn, kin, neus, oren en bovenlip. Pluspunten van de Hot wax: Voelt minder agressief aan op de huid.

Wat is Soft Wax
Stripwax wordt ook wel softwax genoemd. De wax blijft na het aanbrengen zacht en dient te worden verwijderd met een non woven strip. Stripwax is geschikt om te gebruiken op grotere lichaamsdelen, zoals rug, benen en armen.

Wat is Starsoft?
STARSOFT – DE MEEST INNOVATIEVE WAX FORMULE!
Als de luxe lijn van een van de toonaangevende ontharingswasbedrijven ter wereld, herdefinieert Starsoft waxen door een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Starsoft is een onberispelijke, heldere wax-formule gemaakt met neurosensorische eigenschappen om ultiem comfort te garanderen, zelfs voor klanten met hypergevoelige huidtypes