Powderbrows

Powderbrows is een verfijnde manier van semi-permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw creëert. Het fijne naaldje laat kleine pixels achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft, maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Het is een semi-permanente make waardoor het resultaat na 2-3 jaar zal zijn vervaagt. Door een jaarlijkse touch up kan je de kleur en de vorm van je wenkbrauwen elke keer verfrissen en aanpassen met de nieuwste wenkbrauw trends.

Voor de powderbrows is een bijwerking tussen 5-8 weken noodzakelijk. Indien je geen bijwerking laat doen zullen de powderbrows al na enkele maanden vervaagt zijn. Vanwege het genezingsproces is het ook niet mogelijk om vroeger dan 5 weken een bijwerking te laten doen.

Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de hygiënerichtlijnen voor tatoeëerders en piercers.

De behandeling duurt ongeveer 2,5-3u. Eerst wordt de wenkbrauwvorm bepaald door een browmapping. Door de mapping worden de wenkbrauwen zorgvuldig tot op de millimeter symmetrisch uitgemeten. de wenkbrauwen zullen worden geëpileerd en  ingekleurd met een potlood zodat je de wenkbrauwvorm duidelijk kan zien en aanpassen indien je dit wenst. Als de wenkbrauwvorm volledig naar wens is wordt er gestart aan de behandeling.

Voor de behandeling:

Géén bloedverdunners innemen

geen warme dranken zoals koffie, thee,…

Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen

Na de behandeling:
Een week lang géén watercontact
Niet aan de korsten zitten
Niet sporten voor 5 dagen
Een week géén make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel
Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50

Twee weken de wenkbrauwen niet verven
Twee weken geen fillers of botox laten toepassen
Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
Een week niet zwemmen en geen sauna

Genezingsproces:

Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

Tot het watercontact zullen de wenkbrauwen er heel donker uitzien door de korsten. Vanaf watercontact zullen de korsten beginnen lossen. Deze mogen in geen enkel geval losgetrokken worden!

Pas na 3maand na de eerste bijwerking zal je het gewenste resultaat zien van je wenkbrauwen