Intieme verzorging

Wat is een Yoni Care?

Voor degenen onder u die nieuw zijn in het concept, de Yoni Care is een spabehandeling die wordt uitgevoerd op de vulva van de vagina. Focus op de bikinilijn en buitenste schaamlippen. Het gaat niet echt over de intervagina. Dé facial voor de schaamstreek, waarbij de huid volledig gecheckt wordt op oneffenheden, gereinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. De luxe treatment voor jouw schaamstreek! De huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid. Dit is niet gewoon luxe, maar een weldaad voor jouw schaamstreek.

De Yoni Care combineert goed met een Brazilian Wax-behandeling maar kan ook als aparte behandeling worden geboekt. Tijdens de Yoni Care wordt het gehele gebied nagelopen op oneffenheden (ingegroeide haartjes, mee eters en puistjes), schoongemaakt en verzorgd. De behandeling werkt kalmerend en verfraait de huid van de schaamstreek. Bij de behandeling worden uitsluitend care producten uit eigen lijn gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Wat is het doel van een Yoni Care?

Een vaginale behandeling behandelt ingegroeide haartjes, verwijdert dode huidcellen, verzacht bultjes rond de bikinilijn, voorkomt acne, helpt bij hyperpigmentatie, allemaal om een gezonde en gehydrateerde huid in het vaginale gebied te behouden.

Waar bestaat de procedure uit?

Een Yoni care is meestal een behandeling van 50 minuten, die bestaat uit een reiniging, milde exfoliant met enzymen, extracties van ingegroeide haartjes, gevolgd door een verzachtend masker, aangevuld met een huidverhelderend serum of een vlekbehandeling.

Wanneer moet je een Yoni Care krijgen?

Yoni Care zijn meestal vervolgbehandelingen om te helpen omgaan met bijwerkingen van ontharing op de vagina. Het wordt aanbevolen om tot 7 dagen na het scheren of waxen een Yoni Care te krijgen. Het kan ook op dezelfde dag worden gedaan als een Brazilian wax.

Wat zijn enkele voordelen van een Yoni Care?

Yoni Care kunnen helpen bij het egaliseren van de huidskleur rond de bikini en het verwijderen van bacteriën en huidverhelderende behandelingen om verkleuring en hyperpigmentatie te verminderen. Helpt bij vaginale huidverzorging en voorkomt irritatie door harsen/scheren. Naast het onderhoud en het bevorderen van cosmetische voordelen van de vagina, bevordert de Yoni Careook de positiviteit van het lichaam.

Waar bestaat Yoni Care uit?

Milde maar effectieve reiniging

Exfoliëren van de huid
Nalopen op oneffenheden
Eventueel ingegroeide haren verwijderen
Hydrojelly masker
Serum
Verschillende crèmes om de intieme zone te kalmeren, hydrateren en verhelderen Beauty mist (stomen)
Infrarood-lichttherapie

Voordelen van Yoni Care:

Hydrateert de intieme zone
Verwijdert dode huidcellen en zorgt zo voor een zijdezachte huid Vermindert ingegroeide haartjes bij de bikinilijn
Gaat donkere vlekjes en lichte acne tegen
Licht de huid op natuurlijke wijze op
Infrarood werkt tegen bacteriën en infecties
Stimuleert de collageen aanmaak en zorgt zo voor een jonge, egale huid

De Yoni-Steam is een helende kruidensauna voor de vagina en baarmoeder. Door vaginaal te stomen reinig en verzorg je de vagina en baarmoeder; een eeuwenoude traditie die wordt ingezet bij menstruatieproblemen, na de bevalling, wanneer je een kinderwens hebt, of gewoon wanneer je wilt genieten van een ontspannend moment voor jezelf.

Voordelen van vaginaal stomen:

–  Reinigt de baarmoeder van oud menstruatiebloed of kraambloed
–  Verzacht klachten en ongemakken rondom de intieme zone
–  Stimuleert een betere doorbloeding
–  Kan menstruatieklachten zoals pijn, moeheid, een opgeblazen gevoel en krampen
– Verminderen en de hevigheid van het bloeden laten afnemen
–  Verzacht bij darmklachten en baarmoederkrampen
–  Verzacht de symptomen van de menopauze zoals droogheid of pijn
–  Werkt libido verhogend
–  Maakt de vagina strakker
–  Versnelt het genezingsproces na een bevalling
–  Houdt vaginale afscheiding onder controle
–  Helpt bij het herstel van vaginale uitscheuringen
–  Helpt bij kinderwens
–  Verminderd stress, spanning en angst
–  Kan helpen bij het verwerken van een seksueel trauma
–  Geeft je zelfvertrouwen een boost

Hoe vaak mag ik de V-Steam doen?

–  Voor algemene reiniging: één tot drie keer per maand
–  Bij menstruatie-, cyclus- en hormonale klachten: twee tot drie keer per week voor en na je menstruatie, als de klachten afnemen, kan je overstappen op één tot drie keer per maand.

–  Bij kinderwens: na je menstruatie één tot drie keer per week, tot je vruchtbare week.
– Heel belangrijk is om na je ovulatie niet meer te stomen.
–  Na de bevalling: Vanaf twee weken na de bevalling, mits je geen wonden, hechtingen en bloedingen meer hebt. Twee tot drie keer per week gedurende zes weken na de bevalling, daarna kan je overstappen op één tot drie keer per maand.
–  Vaginale droogheid, jeuk en irritaties: Eén keer in de week zolang de klachten aanhouden daarna kan je overstappen op één tot drie keer per maand.
–  In de menopauze: één tot twee keer per maand.

Wanneer mag ik de V-Steam niet doen?

–  Tijdens je menstruatie
–  Als je zwanger bent of denkt zwanger te kunnen zijn
–  Als je wondjes, zweertjes of blaren hebt
–  Als je een actieve infectie hebt met brandende jeuk
–  Als je piercings en/of een Yoni-ei draagt (deze eerst verwijderen)
–  Als je een nierziekte hebt
–  Kanker of tumor

WAT IS EEN BUTT FACIAL?

Een Booty Facial of Butt Facial van Palace of Skin omvat reiniging, exfoliatie, extracties (indien nodig), behandelingsserums en een masker. Wil je zachte, gladde billen? Dan is de Booty Luxury onze unieke butt facial die we aanbieden iets voor jou. Tijdens deze luxe treatment speciaal voor je billen werken wij met hoogwaardige exclusieve producten, speciaal gericht op huidverjonging, vernieuwing, en verstrakking. De combinatie van infrarood en radiofrequentie stimuleert de collageen aanmaak waardoor de huid van de billen zachter en strakker wordt.

Het klinkt misschien contra-indicatief om de huid met acne te exfoliëren, maar in de meeste gevallen kan exfoliëren helpen om acne te minimaliseren als het op de juiste manier wordt uitgevoerd als onderdeel van een acnebehandelingsprogramma.

KUNT U ACNE-LITTEKENS OP UW BUTT VERWIJDEREN?

Als je je billen minstens twee keer per dag wast, kan dit helpen om acne op de billen te voorkomen. Voor degenen die regelmatig sporten, is het van cruciaal belang om dit gebied zo snel mogelijk na een training te wassen. Het zweet van je dagelijkse yogaroutine of gewichtsprogamma biedt de perfecte omgeving voor schadelijke bacteriën.

Het is mogelijk om acnelittekens en donkere pigmentatie op je billen te verminderen. Ik raad mijn Booty Facial aan, die huidproblemen zoals acne, droogheid en pigmentvlekken behandelt.

Als een uitgebreidere behandeling nodig is, is het het beste om een consult voor acnebehandeling te plannen, zodat we kunnen beginnen met een speciaal programma dat verder gaat dan het verduidelijken van behandelingen en mogelijk led-lichttherapie omvat om littekens en hyperpigmentatie te verminderen en tegelijkertijd ontstekingen te verminderen.

Booty Luxury bestaat uit:

–  Huid reiniging
–  Exfoliëren & wrapping
–  Eventueel acne behandelingen
–  Nalopen op oneffenheden
–  Hydrojelly masker
–  Radiofrequentie
–  Serum
–  Maderotherapie
–  Hydraterende en verstrakkende crème
–  Infrarood-lichttherapie

Voordelen van Booty Luxury

–  Stimuleert de collageen aanmaak en zorgt zo voor een strakke huid
–  Huid vernieuwing
–  Acne verhelderend
–  Verminderd cellulite
–  Verbeterd de lichaamscontouren
–  Zorgt voor een glowing en egale huid

Intieme bleaching ook wel genitale en anale “bleaching” genoemd is een programma dat we aanbieden bij Palace Of Skin.

Verbetert de huid van de intieme zone en oksels
Heb je last van een donkere verkleuring rond jouw schaamstreek en wil je hier iets aan doen? Dan is deze peeling wellicht geschikt. Met een chemische peeling kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen, waxen etc.. Door de speciale peeling die we aanbieden verdwijnen kleine beschadigingen in de huid, zoals sporen van littekens en kleine rimpels of pigmentatie. Hierdoor wordt de schaamstreek dus lichter van kleur.

Intieme bleaching is de professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals intieme hyperpigmentatie (donkere verkleuring). Wij voeren deze behandeling uit bij zowel vrouwen als mannen. Intieme hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een teveel aan melanine. Dit resulteert in de typische donkere verkleuring rond de vulva/scrotum/anale zone.

Heb jij last van donkere plekken, ingegroeide haartjes of littekens van acne rondom de oksels en intieme zone? Wil jij je huid vernieuwen en verlichten? Dan is onze V BLEACH behandeling zeer geschikt voor jou. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen, waxen etc. Onze unieke behandeling is speciaal gericht om de huid te verlichten doormiddel van een medische peeling, microneedling. In combinatie met onze speciale verlichtende serum zorgen wij dat de huidconditie in het gebied wordt verbeterd.

De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

De behandeling is vrijwel pijnloos, maar je kunt wél een tintelend gevoel ervaren. Gemiddeld 2 tot 6 behandelingen nodig voor gewenste resultaat.
Per behandeling wordt de huid 1 a 3 tinten lichter.
Na 2 a 4 weken is het resultaat zichtbaar.

Minimaal 2 weken tussen de behandeling houden.

Geschikt voor alle huidtypes.

Voor het beste resultaat de behandeling haarloos uitvoeren.
Als de huid dezelfde dag gewaxt of gescheerd is kan het iets gevoeliger zijn. Wij bleken verschillende zones: Intiem: (anus en of de vagina) en oksels.

Nazorg

–  Je ontvangt na de behandeling onze speciale V creme voor thuis gebruik voor optimaal resultaat. Gebruik onze V creme 2 x per dag na de behandeling voor minimaal 2 weken.
–  Geen sex 48 uur na de behandeling.
–  6 uur na de behandeling mag je weer douchen.
–  Tussen 4-7 dagen gaat de huid vervellen.
–  Korstjes er niet af halen en niet scrubben tot dat de huid helemaal is hersteld.
–  Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 6 weken en/ of bescherm de huid met

SPF 30 of 50+ in het geval het behandelgebied in contact komt met zonlicht (zoals je oksels).

–  Tot 2 maanden na de laatste behandeling is het advies geen laser behandelingen uit te laten

voeren in het behandelde gebied.

–  Vermijd hete baden tot 2 weken na de behandeling.

Wanneer mag ik de V BLEACH behandeling niet ondergaan?

–  Onstekingen/actieve infecties in het behandelde gebied.
–  Zwanger bent of borstvoeding geeft.
–  Verse littekens of wonden in het behandelde gebied.
–  Als je kanker of tumor hebt.